Sociaal Online Intranet vernieuwd!

U zult denken - Sociaal Online Intranet - wat is dat? En dan ‘in the cloud’? Een intranet is een website waar werknemers, projectleden, bestuursleden samen komen en alle interne communicatie samenkomt. Op een intranet kunnen nieuwswaardigheden en bestanden geplaatst worden zodat deze op ieder moment van de dag en overal vandaan gemakkelijk teruggevonden kunnen worden. Vaak wordt een intranet geïmplementeerd op de server van een onderneming en is het een kostbare aangelegenheid, vandaar dat wij in 2007 het Online Intranet geïntroduceerd hebben. Een online service, in the cloud. Cloud computing is simpel gezegd de online opslag van gegevens, software en bestanden waar je altijd op aanvraag toegang tot hebt. Deze opslagruimte bevindt zich in de zogenaamde ‘cloud’, wat vertaald een wolk is. Bedrijven, verenigingen en stichtingen kunnen hierdoor in leaseverband en intranet afnemen waarbij ze maandelijks en per account betalen. Geen hoge investering, wel gelijk een eigen online omgeving. Het systeem dat wij in 2007 gebouwd hebben, is nu vernieuwd! Geheel responsive dus op ieder apparaat te gebruiken.
 
Een sociaal online intranet
Vrijwel iedereen is tegenwoordig bekend met de term Social Media, zeker de personen die vaak met computers werken zijn bekend met Twitter, Instagram of Facebook. De manier waarop het gebruikt wordt is een ander verhaal. Kijkend naar de trends in intranetland, eigen inzichten en feedback van onze klanten zijn wij afgelopen jaar gestart met het bouwen van een nieuw intranet – met tijdlijn. Social media netwerken hebben vrijwel allemaal een tijdlijn met de laatste posts, waarbij mensen het bericht kunnen ‘liken’ of er op kunnen reageren. Een belangrijke functionaliteit die wij ook ons online intranet gebouwd hebben.
 
Documentbeheer online
Uw bestanden op een beveiligde plek waar iedereen er bij kan en er aan kan werken! Binnen een organisatie zien we vaak dat mensen die door kunnen omdat ze niet bij hen bestanden kunnen. Een centrale plek (online) waardoor iedereen erbij kan is ons Online Intranet. Door het Online Intranet regelt u uw documentbeheer online en kunt u gemakkelijk zoeken naar bestanden.
 
Pilotfase
Ons nieuwe Online Intranet bevindt zich op dit moment in een pilotfase waarbij wij aan het testen zijn met bestaande klanten en het systeem steeds beter maken door de verzoeken gelijk door te voeren. Heeft u interesse om het intranet binnen uw organisatie te gebruiken? Neem dan contact met ons op voor de mogelijkheden.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!