Bevlogenheidstest

Energiegevers en -vreters meten per energiebron
sSprong heeft een methodiek ontwikkeld om mensen een sprong naar plezier, energie en beter presteren te laten maken. Om te meten waar mensen hun energie uit halen (energiegevers) en/of wat mensen energie kost (energievreters) hebben wij een online omgeving ontwikkeld. Het systeem is zo opgezet dat er verschillende testen aangemaakt kunnen worden voor verschillende branches of doelgroepen. Denk hierbij aan onderwijs, zorg of bestuurders, leidinggevenden, medewerkers of teams.
 
Een specifieke oplossing voor uw bedrijf
Lees verder
Opdrachtgever sSprong
Het resultaat bevlogenheidstest
Toepasbaar in verschillende branches
Bevlogenheidstest

Bevlogenheidstest

Energiegevers en -vreters meten per energiebron
De energietest begint met een algemene vragenlijst waarbij deelnemers pér onderwerp of taak aangeven welke werkzaamheden ze uitvoeren, het vaststellen van de energiebronnen. In het volgende scherm worden de energiebronnen uitgediept door per energiebron en de zogenaamde energiegevers en -vreters vast te stellen. Vervolgens kunnen ze in het laatste scherm aangeven hoeveel energie ze van een activiteit krijgen of hoeveel energie een activiteit kost op een gedefinieerde schaal.

Op basis van de ingevulde waardes worden de resultaten weergeven in een mooi overzicht met een eerste advies. Na het vaststellen van deze energietest kunnen de medewerkers van sSprong aan de slag met de deelnemer om te werken aan plezier, energie en betere prestaties.
Werken aan plezier, energie en betere prestaties!
Een specifieke oplossing voor uw bedrijf
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!