Diensten

Sites & shops | Weboplossingen | Online Marketing

Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, shops en het ontwikkelen van internetoplossingen in de breedste zin des woord. U heeft een idee voor een nieuw concept - of u wilt uw bedrijfsproces automatiseren? Wij helpen u graag verder! Ook voor online resultaat, in de vorm van Online Marketing bent u bij ons aan het goede adres. SEO, online adverteren (SEA), monitoring en conversieverhoging zijn dan ook zaken die ons niet vreemd zijn.
 
Sites & Shops

Sites & Shops

U bent bij ons op het juiste adres voor een site of shop! Denk hierbij aan een website met modules om uw producten of diensten te presenteren, of een webshop die automatisch gevuld wordt vanuit uw kassa- of ERP systeem.
Weboplossingen

Weboplossingen

U heeft een goed idee, hetgeen u gerealiseerd zou willen zien? U wilt een (bedrijfs)proces automatiseren? U zou graag uw website gekoppeld willen hebben met het ERP of CRM systeem wat u gebruikt? Dat is wat we doen!
Online marketing

Online marketing

Een website moet gevonden en gezien worden en het liefst door de juiste mensen. Er zijn veel verschillende manieren waarop Online Identity & Solutions u met online marketing van dienst kan zijn o.a. met: SEO en SEA (Google Adwords)
Sites & Shops

Sites & Shops

U bent bij ons op het juiste adres voor een site of shop! Denk hierbij aan een website met modules om uw producten of diensten te presenteren, of een webshop die automatisch gevuld wordt vanuit uw kassa- of ERP systeem. Vanuit een inventarisatie van uw eisen en wensen maken we graag een offerte waarbij we vanzelfsprekend ook online resultaat (vindbaarheid) meenemen!
Lees meer
Aangezien we alle kennis in huis hebben, zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Dit bevordert het proces, maar vooral ook de nazorg.

Weboplossingen

U bent op zoek naar een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van uw weboplossing. U heeft een goed idee, hetgeen u gerealiseerd zou willen zien? U wil een (bedrijfs)proces automatiseren? U zou graag uw website gekoppeld willen hebben met het ERP of CRM systeem wat u gebruikt? Dat is wat we doen! We hebben tevens een aantal eigen oplossingen ontwikkeld welke klaar staan voor implementatie!
Lees meer
Weboplossingen
Online Marketing

Online Marketing

Een website moet gevonden en gezien worden en het liefst door de juiste mensen. Het verschil tussen offline en online marketing is dat u online met een relatief beperkt budget (in verhouding tot het benodigde budget voor offline marketing) veel kunt bereiken. Er zijn veel verschillende manieren waarop Online Identity & Solutions u met online marketing van dienst kan zijn: SEO (zoekmachine optimalisatie, SEA (Google Adwords, Shopping), web analytics & conversiemeting en vele andere vormen. Online Identity & Solutions is officieel Google Partner.
Lees meer
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!