Hosting & Domeinen

Wij brengen al onze domeinen en hosting onder op onze eigen server in een streng beveiligd datacentrum in Amsterdam. Geen dure supportlijnen, lange wachttijden of e-mailverkeer,
maar goede en snelle service, backups en direct contact bij eventuele problemen of vragen.
Hostingpakketten
Hosting & Domeinen
Grafisch ontwerp

Grafisch ontwerp

Van logo tot huisstijl en van banner tot website! Online Identity biedt u een totaaloplossing voor al uw grafische vraagstukken, zowel online (voor uw website) als offline (gedrukte media).
Meer over grafisch ontwerp

Support & Onderhoud

Naast het eventueel veranderen van uw eigen eisen of wensen volgen ontwikkelingen op het gebied van websites en webapplicaties elkaar razendsnel op. Vandaar dat support & onderhoud van uw website, webshop of oplossing erg belangrijk is! Denk hierbij aan een nieuwe functionaliteit welke u graag ingebouwd zou willen zien, of een update vanuit Google welke uw vindbaarheid kan verhogen (of verslechteren als u er niet op tijd bij bent). Door periodiek contact met onze klanten houden we elkaar op de hoogte.
Meer over support & onderhoud
Support & Onderhoud
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Address :
Gasthuisstraat 3a,
Kerkdriel,
Gelderland - 5331 BK
Netherlands.
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl