Grafisch ontwerp

Van logo tot huisstijl en van banner tot website! Online Identity biedt u een totaaloplossing voor al uw grafische vraagstukken, zowel online (voor uw website) als offline (gedrukte media).
 
Offline Identity
Huisstijl ontwerp
Een goede huisstijl is het visitekaartje van uw organisatie. Vorm, typografie en kleur vormen de basis en zorgen voor herkenbaarheid. Met uw huisstijl geeft u aan wie u bent en waar u voor staat. Online Identity heeft al voor vele organisaties de huisstijl ontwikkeld en kan ook u helpen aan een sprankelende huisstijl die past bij uw identiteit.
 
Posters, Flyers & Banners (Spandoeken)
Wilt u uw product aanprijzen? Of organiseert u een evenement? Wat u ook onder de aandacht wilt brengen, Online Identity kan u hierbij helpen door aansprekende posters, flyers of banners voor u te ontwikkelen.
 
Folders & Brochures
Met een folder of brochure kunt u uw organisatie op een goede manier presenteren. Of u nu een overzicht wilt geven van uw producten of diensten, een evenement wilt aankondigen of achtergrondinformatie wilt geven: met een folder of brochure kunt u veel informatie overbrengen.
Belangrijk hierbij is wel dat de tekst en de lay-out de lezer aanspreken. Schakelt u Online Identity in, dan bent u er zeker van dat uw brochure of folder exact aansluit bij uw doelgroep.
 
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Address :
Gasthuisstraat 3a,
Kerkdriel,
Gelderland - 5331 BK
Netherlands.
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl