Project management

Online Identity & Solutions pleit ervoor de klant te ontzorgen waar mogelijk. Aangezien onze technische kennis erg breed is zijn wij in staat als tussenpartij te fungeren bij complete vraagstukken en/of de overview van het complete project. Bij grotere projecten is het belangrijk dat er een goed inzicht komt van de werking van alle functionaliteiten. Hiervoor is communicatie met de klant en een eventuele externe partij erg belangrijk. Denk hierbij aan contact met leveranciers van software en ERP systemen of het uitwerken van de technische werking van koppelingen.

Online Identity & Solutions werkt vaak samen met partijen om hen bij een project te ‘ontzorgen’ van start tot eind. Wij kunnen u van dienst zijn in alle fases van een project: voorbereiding, planning, uitvoering, afronding en nazorg. Heeft u bepaalde onderdelen van een project die u wilt uitbesteden aan een deskundige en betrouwbare derde partij? Wij zijn graag die partij voor u. In de loop der jaren hebben wij hier al veel ervaring in opgedaan en door onze flexibele houding en expertise kunnen wij u nagenoeg altijd van dienst zijn op het gebied van internet: webdesign, webontwikkeling, online marketing (SEO & SEA), maatwerk, grafisch ontwerp en meer. Neem vrijblijvend contact op en vraag naar de mogelijkheden.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Address :
Gasthuisstraat 3a,
Kerkdriel,
Gelderland - 5331 BK
Netherlands.
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl