Support & Onderhoud

Naast het eventueel veranderen van uw eigen eisen of wensen volgen ontwikkelingen op het gebied van websites en webapplicaties elkaar razendsnel op. Vandaar dat support & onderhoud van uw website, webshop of oplossing erg belangrijk is! Denk hierbij aan een nieuwe functionaliteit welke u graag ingebouwd zou willen zien, of een update vanuit Google welke uw vindbaarheid kan verhogen (of verslechteren als u er niet op tijd bij bent). Door periodiek contact met onze klanten houden we elkaar op de hoogte.

Onderhoudsplan
Wanneer klanten op reguliere basis diensten bij ons afnemen of wanneer een systeem in fases ontwikkeld wordt bieden wij deze klanten een onderhoudsplan aan. Vaak dienen er op reguliere basis aanpassingen doorgevoerd te worden of blijven wij in beeld om processen te monitoren. De hoeveelheid tijd hiervoor gereserveerd wordt is afhankelijk van de grootte van de opdracht. Door het afsluiten van een onderhoudsplan krijgt u korting op ons uurtarief en reserveren wij tijd waarin wij met uw website of oplossing bezig zijn. Het onderhoudsplan kan bestaan uit twee zaken waarvoor wij iets voor u kunnen betekenen, namelijk;
 
- Het verbeteren van de vindbaarheid (SEO / SEA / Online Marketing)
- Doorontwikkeling van de website / applicatie (aanpassingen)

Natuurlijk zijn wij ook wanneer u geen contract heeft snel bij het oplossen van problemen en/of ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Echter, wanneer wij uren gereserveerd hebben kunnen wij u nóg beter en sneller van dienst zijn.
 
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Address :
Gasthuisstraat 3a,
Kerkdriel,
Gelderland - 5331 BK
Netherlands.
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl