Online Newsletter

Gemakkelijk nieuwsbrieven versturen

Steeds meer organisaties verzenden hun mailings online. Dit bespaart veel geld en is in veel gevallen zelfs effectiever. Zo kunt u bijvoorbeeld links in uw mailing plaatsen, waardoor ontvangers gemakkelijk door kunnen klikken en gelijk de door hen gewenste informatie te zien krijgen. U hoeft dan geen ellenlange mailings te sturen, maar kunt uw informatie op een overzichtelijke en aantrekkelijke manier presenteren.

Om ervoor te zorgen dat u uw mailings gemakkelijk online kunt versturen heeft Online Identity het systeem Online Mailing ontwikkeld. U kunt kiezen voor alleen de mailingfunctionaliteit, maar kunt het systeem ook uitbreiden met extra mogelijkheden, zoals:

Back-Office (dus achter de schermen)
- Sjablonenbeheer
- Ontvangersbeheer
- Branche
- Relaties
- Mailing versturen
- Naar de gehele lijst
- Naar een bepaalde branche
- Naar een individu
- Statistieken

Frontpage of in de mail (wat klanten zien)
- Aanmelden voor de nieuwsbrief
- Mailing online bekijken
- Afmelden voor de mailing

Wilt u meer informatie, screenshots van het systeem en/of een probeerversie van Online Mailing aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!