Online Webeditor

Gebruiksvriendelijk CMS

Door middel van onze Online Webeditor wordt uw website bijhouden wel erg gemakkelijk. U kunt iedere pagina zelf aanpassen in het systeem dat wij achter uw website plaatsen. Onze Online Webeditor is de basis van het Content Management Systeem dat aangevuld kan worden met functionaliteiten welke u op uw website naast basis content nodig heeft. Denk hierbij aan een nieuwsmodule, een agenda of zelfs een gehele webwinkel.

Het aanpassen van uw pagina's kunt u doen middels een zogenaamde WYSIWYG-editor. Dat betekent niets anders dan What You See Is What You Get. Dus als jij je pagina op een bepaalde manier in het systeem opmaakt, ziet dat er op uw website ook zo uit. U kunt de editor vergelijk met Microsoft Word, het is een zeer gebruiksvriendelijke editor om uw tekst op te maken en/of afbeeldingen toe te voegen aan uw content.

Door middel van onze teksteditor is het zeer gemakkelijk om teksten op uw website te plaatsen en op te maken zoals u het wil. Bovenstaand een voorbeeld van de functies welke standaard beschikbaar zijn. Dit is tevens uit te breiden als u bijvoorbeeld ook tekstkleur en dergelijke wil bepalen.

Gebruikersbeheer: U kunt zelf gebruikers aanmaken, wijzigen en verwijderen uit uw systeem.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!