Je kunt niet iedereen helpen, maar iedereen kan wel iemand helpen!

Online Identity helpt graag!

#onlineidentityhelpt #samenkunnenwemeer #coronanederland #doeslief #spreadlove #fighttogether

De wereld staat even stil, maar er gebeurt ook van alles! Zo worden vrijwilligersinitiatieven uit de grond gestampt en moeten ondernemers alle creativiteit aanspreken die ze maar hebben om toch de broodnodige kost te verdienen. Als Online Identity willen we hier graag een steentje aan bijdragen. Wij stellen daarom zolang de Corona maatregelen duren twee van onze oplossingen volledig gratis ter beschikking!

Wat bieden we?

GRATIS gebruik van ons intranet systeem.
Misschien even handig om uit te leggen waar dat allemaal heel erg bij kan helpen. Ben je bijvoorbeeld een zorginstelling of een vrijwilligersinitiatief waarbij je veel met elkaar moet communiceren, maar ook bestanden veilig moet delen, lijsten nauwkeurig moet bijhouden met meerdere mensen, enzovoort. Dan is ons intranet een geweldige tool die je daarbij kan helpen. Zolang de Corona maatregelen gelden mag je hier gratis gebruik van maken. Stuur ons een berichtje en binnen een dag ben je al operationeel!
Meer informatie op www.onlineintranet.nl.
 
Multibestellijst, gemakkelijk een bestellijst online!
Ben jij een horecaondernemer die niet langer de deuren open mag houden en op zoek naar manieren waarop mensen online bij je kunnen bestellen? Met onze oplossing Multibestellijst is het heel gemakkelijk om in no-time je assortiment online aan te bieden waardoor je klanten online kunnen bestellen en jij het klaar kunt zetten voor afhalen of kunt gaan bezorgen. Wil je weten hoe zo’n lijst eruit ziet? Check gerust even https://bestel.broodenzo.com. Meer informatie kan je vinden op www.multibestellijst.nl.

Kunnen we je helpen?
Neem contact met ons op voor de mogelijkheden via het contactformulier of info@onlineidentity.nl.
 
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!