Zoekmachine optimalisatie (SEO)

Verbeter uw positie in de zoekresultaten

Is mijn website online goed vindbaar? Ben ik wel vindbaar op de juiste woorden? Dit zijn belangrijke en veel gestelde vragen waar Online Identity & Solutions u antwoord op kan geven. Online Identity & Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en heeft al veel goede resultaten kunnen realiseren voor haar klanten. Wilt u dat uw website beter gevonden wordt in zoekmachines?
 

SEO traject


Je pagina of website organisch (in Google) vindbaar maken kost tijd. In tegenstelling tot Adwords, waar je positie afhankelijk is van je budget en direct resultaat ziet, is dit bij SEO niet het geval. Google streeft ernaar om de meest relevante pagina’s te laten zien die aansluiten bij de zoekopdracht. Het kost tijd om aan Google aan te geven hoe relevant je pagina is. Om dit gestructureerd te doen bestaat een SEO traject bij Online Identity uit verschillende fases:

 

Intake


Een SEO traject begint altijd met een intake. Bij deze intake zorgen we ervoor dat we een compleet beeld krijgen van de organisatie en de website. Dit doen we door middel van een zoekwoordanalyse, 0 meting van de website en een concurrentieanalyse. Op basis hiervan worden haalbare doelen vastgesteld en wordt de strategie bepaald.

 

Optimalisatie


Wanneer de doelen duidelijk zijn en de strategie is bepaald gaan we starten met optimaliseren. Google baseert de ranking van een website op meer dan 200 factoren die onder te verdelen zijn in drie categorieën: Techniek, Content en Autoriteit. In deze fase gaan we met alle drie de categorieën aan de slag. We zorgen dat de website technisch in orde is, we checken of de content is geoptimaliseerd voor de gekozen zoekwoorden en we starten met het verzamelen van relevante links. Hier vindt u meer gedetailleerde informatie over het optimalisatieproces.

 

Analyseren


Na het optimaliseren gaan we data verzamelen en analyseren (monitoren). Hiervoor gebruiken we een aantal handige tools die inzicht geven in het gedrag van bezoekers van de website/pagina. Mede op basis van deze data kunnen we bepalen wat de vervolgstappen zijn in het optimalisatieproces.
Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?
 

 

Rapporteren


Uiteraard houden we u op de hoogte van de ontwikkelingen. We sturen u maandelijks een rapportage met hierin de statistieken van uw website en van de zoekwoorden. Zo blijft u goed geïnformeerd over de bezoekers van uw website en de huidige stand van zaken. Wij houden zaken graag transparant!

 

Bijsturen


De laatste stap in het SEO traject is bijsturen. De optimalisatie van een website/pagina is nooit klaar. De focus binnen uw organisatie kan veranderen, de doelstellingen kunnen veranderen of er zijn nieuwe trends en ontwikkelingen waar we op in moeten spelen. Dit zorgt ervoor dat we continu bezig zijn met het optimaliseren van uw website.    

 
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!