Onze oplossingen

Online Identity & Solutions heeft in de loop der jaren uiteenlopende universele weboplossingen ontwikkeld. Deze weboplossingen zijn gebouwd voor het oplossen van problemen of het stroomlijnen van processen. Voorbeelden van oplossingen die wij in eigen beheer gebouwd hebben zijn die van Online Intranet en Online Orderdesk.

Online Intranet

Sociaal communicatieplatform

Grip op de interne communicatie binnen je organisatie? Online Intranet is hèt gebruiksvriendelijke communicatieplatform voor iedere organisatie. Het platform zorgt ervoor dat jouw medewerkers gemakkelijk met elkaar kunnen communiceren, bestanden kunnen delen, in groepen kunnen werken en berichten kunnen plaatsen op de social timeline.
Bekijk Online Intranet
Online Intranet
Online Orderdesk

Online Orderdesk

B2B Orderportaal gekoppeld met het ERP systeem van de klant

Dit platform is een B2B webshop welke veelal op een subdomein van de website van een bedrijf geplaatst wordt. Dealers en klanten kunnen op dit systeem gemakkelijk orders plaatsen, vanzelfsprekend gekoppeld met het ERP systeem van de klant. Door middel van deze koppelingen is artikel informatie up-to-date, klopt de voorraad, ziet iedere klant zijn of haar eigen prijs en worden orders automatisch doorgestuurd naar het ERP systeem.