Wil jij ons leren kennen?

Korte lijnen, no nonsense en heldere communicatie. Dat is waar we voor staan bij Online Identity & Solutions. We hebben alle kennis in eigen huis, waardoor we niet afhankelijk zijn van externe partijen. Dit is bevorderlijk voor het gehele proces, maar vooral ook voor het stukje nazorg. En dat vinden we erg belangrijk. Bij problemen klop je niet bij verschillende partijen aan. Neem contact met ons op en wij zorgen ervoor dat je probleem wordt opgelost. Kom gerust eens langs in ons karakterstieke pand!
Wil jij ons leren kennen?
Altijd up to date!

Altijd up to date!

De IT is een razendsnel ontwikkelende sector waar nieuwe technieken en programmeertalen elkaar in hoog tempo opvolgen. En daar zijn wij van op de hoogte, want bij Online Identity maken we regelmatig ruimte voor het opdoen van kennis en persoonlijke ontwikkeling op dit gebied. Hierdoor werken we met de beste nieuwe technieken en zijn we altijd up to date.
Ad van Gessel
Directeur
Aart van der Werf
Directeur
Paul Eijkemans
Designer
Bryan Schreuder
Developer
Joeri Aben
Developer
Erwin van der Meijden
Developer
Stefan Kant
SEO/SEA specialist
Sjoerd Los
SEO Content marketeer
Maarten Kampmeijer
Developer
Thijs Kivit
Stagair developer
Corné Peffer
Stagair developer
Leon van Heel
Stagair online marketing

Hoe kunnen we je helpen?

Het begint met een kennismakingsgesprek. Dit kan bij ons op kantoor in Kerkdriel of, indien gewenst, bij jou. Samen kijken we naar jouw wensen en nemen we de mogelijkheden door. Vervolgens vertalen we deze naar een gespecificeerde offerte met een stukje uitleg over wat er gedaan moet worden om jouw wensen te realiseren.
Hoe kunnen we je helpen?
Onze missie? Ontzorgen en resultaat!

Onze missie? Ontzorgen en resultaat!

Onze missie is om bedrijven te voorzien van uitgebreide online oplossingen die hen helpen om succesvol te zijn in het digitale tijdperk. Als full-service internetbedrijf met drie toegewijde business units, zijn wij experts in het bouwen van websites en webshops, het ontwikkelen van op maat gemaakte oplossingen en integraties, en het uitvoeren van doelgerichte online marketingcampagnes.
Afgaande op jouw wensen zorgen wij voor een passende oplossing. Zo houd jij focus op je core business!

Bekijk hier onze volledige missie & visie.

Online Identity 💖 Tosti

Iedere dag van de week is een feestje, maar op donderdag hebben wij tostidag. Dat wil zeggen dat één de teamleden dan verantwoordelijk is voor weer een unieke creatie. Er moet tegenwoordig heel uit de kast getrokken worden om weer een culinaire creatie neer te zetten. En nu ben je natuurlijk benieuwd naar onze tosti's? Dat snappen we.
Bekijk onze tosti creaties!
Online Identity 💖 Tosti

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe project?

Kom gerust eens langs op ons kantoor in Kerkdriel om met ons te sparren over jouw digitale plannen. De koffie staat klaar!