No nonsense en heldere communicatie

Over ons

Korte lijnen, no nonsense en heldere communicatie, dat is waar we voor staan bij Online Identity & Solutions B.V.. Aangezien we alle kennis in huis hebben, zijn we niet afhankelijk van andere partijen. Dit bevordert natuurlijk het proces, maar vooral ook de nazorg. U hoeft niet bij verschillende partijen aan te kloppen bij problemen, u belt ons en wij zorgen dat uw probleem opgelost wordt.
Ad van Gessel

Ad van Gessel

Directeur
Aart van der Werf

Aart van der Werf

Directeur
Paul Eijkemans

Paul Eijkemans

Designer
Bryan Schreuder

Bryan Schreuder

Developer
Stefan Kant

Stefan Kant

SEO/SEA specialist
Joeri Aben

Joeri Aben

Developer
Erwin van der Meijden

Erwin van der Meijden

Developer

Werkwijze

Alles start met een kennismakingsgesprek (bij u of op ons kantoor)! Samen bekijken we uw eisen & wensen en brengen we u op de hoogte van de mogelijkheden. Vervolgens vertalen we deze in een gespecificeerde offerte met uitleg over alles wat gebouwd moet gaan worden en hoe het gaat werken.
Bekijk onze 'workflow'
Werkwijze

Missie & Visie

Online Identity & Solutions BV ziet internet als een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Iedereen kent het, iedereen gebruikt het, het is onmisbaar geworden. Voor u als organisatie is internet een sterk onderdeel van de communicatiemix; het is interactief, snel, gemakkelijk aan te passen en resultaten zijn meetbaar. Daarom verdient internet, en in het bijzonder uw online identiteit, extra aandacht. Bij Online Identity & Solutions BV maken wij dan ook niet zomaar internet- en intranetoplossingen.

Wij luisteren naar uw wensen, bekijken de mogelijkheden en leveren u een passende oplossing. Oplossingen waarbij u ook zelf, als u dat wenst, de regie in handen kunt houden door middel van een CMS. Maar in essentie is het onze taak er voor te zorgen dat u zich met uw core business kunt bezighouden. Online Identity & Solutions BV is voornamelijk ook een technische partij waarbij de veiligheid van uw gegevens en de oplossing hoog in het vaandel staan!
Meer over onze missie & visie

Partners

Wij zijn officieel partner van verschillende partijen waardoor wij hun diensten (nóg beter) aan kunnen bieden.
Onze partners

Sponsoring

Sponsoring is een essentiele behoefte voor verenigingen en stichtingen. Hiervan zijn wij ons volledig bewust en we willen indien nodig graag helpen. Uw vereniging of stichting kan ook een "digitaal" steuntje in de rug gebruiken?
Neem contact met ons op waarop wij samen met u de mogelijkheden doorspreken!
Sponsoringen
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!