Webanalytics & Conversiemeting

Wat is het rendement van mijn SEO, AdWords, Social Media en andere activiteiten? Door middel van web analytics en conversiemeting kunnen wij daar inzicht in verkrijgen. Welke kanalen zijn het meest waardevol voor uw website? Waar haken mensen af bij een bestelproces, en waarom? Welke webpagina presteert goed/slecht en waarom? Web analytics verschaft informatie van onschatbare waarde voor uw website. 

Uw website staat online, staat al op een paar goede posities in Google, het verkeer komt binnen maar de gewenste conversies laten nog op zich wachten. Maar u heeft eigenlijk geen idee waarom. Wij kunnen u helpen hierbij inzicht in te verschaffen. Een website is eigenlijk nooit af en altijd zijn er verbeterpunten. Door middel van webanalytics en het instellen van conversiemeting kunnen wij waardevol inzicht verschaffen over bezoekers, websiteverkeer, conversies en de usability van uw website:

Bezoekersanalyse: Wat zijn de interesses van mijn bezoekers? Van welk geslacht en van welke leeftijd?
Websiteverkeer: Hoe komen bezoekers op mijn website terecht?
Conversiemeting: Wat is het rendement van mijn website? Welke kanalen zijn het meest waardevol?
Usability: Waarom presteert deze pagina zo slecht? Hoe gedragen bezoekers zich op mijn website?
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!