Slimme weboplossingen automatiseren je processen

Slimme weboplossingen automatiseren je processen

Welk proces van je onderneming of afdeling kunnen wij onderbrengen in een slimme webapplicatie? Een portal waarop je klanten of medewerkers in kunnen loggen en hun data kunnen verwerken? Een webkoppeling tussen je portaal en bijvoorbeeld een ERP-systeem?

Wij ontwikkelen o.a. backoffice oplossingen, webapplicaties, webkoppelingen, API’s, automatisering processen en meer. Heb je specifieke wensen of een goed idee? Online Identity & Solutions is de deskundige en professionele partner die een web-based maatwerk oplossing voor je kan realiseren.

Ik heb een goed idee! En nu?

We beginnen met een goede kop koffie en een oriënterend gesprek waarin we jouw wensen en eisen doornemen. Vervolgens vertalen wij dit gesprek naar een vrijblijvende indicatieve offerte met hierin de stappen die nodig zijn om je idee te realiseren. In het volgende traject gaan we verder in gesprek om je wensen wat specifieker vast te leggen.
Maak vrijblijvend een afspraak
Ik heb een goed idee! En nu?
Webontwikkeling is een creatief proces

Webontwikkeling is een creatief proces

Wanneer wij jouw weboplossing mogen ontwikkelen, starten we vanzelfsprekend met het beschrijven van de werkprocessen en leggen wederzijdse verwachtingen vast. Voornamelijk bij de grotere oplossingen met complexe koppelingen is het onmogelijk om alle requirements te bepalen en een vaste deadline (en vast budget) te koppelen. We zien vaak dat gedurende het proces verschillende zaken idealiter toch nét even anders moeten werken dan afgesproken is. Het liefst werken wij dan ook Agile op basis van scrum zodat we zeker weten dat hetgeen er gebouwd wordt aansluit bij de gezamenlijke verwachtingen. Bij de start van het project staan alle taken in de Backlog en worden er in de tweewekelijkse sprints onderdelen opgeleverd.

Maatwerk weboplossing

Op zoek naar een systeem met specifieke functionaliteiten? Of heb je goed idee voor een website of systeem? Dankzij veel expertise in eigen huis realiseren we oplossingen en maatwerk in-house. Hierdoor zijn we zeer flexibel en kan elke oplossing gerealiseerd worden.
Maatwerk oplossingen
Maatwerk weboplossing
Je eigen portal?

Je eigen portal?

Voor diverse klanten hebben wij in de loop der jaren maatwerk portalen gebouwd. Veelal gebaseerd op eerder door ons gebouwde systemen, maar dan met maatwerk functionaliteiten naar wensen van de klant. 
Een eigen portal

Webkoppelingen

Webkoppelingen zijn koppelingen die ervoor zorgen dat ERP, CRM of kassasystemen gekoppeld kunnen worden aan je website of weboplossing. Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel ervaring opgedaan op dit gebied en uiteenlopende webkoppelingen gerealiseerd.
Webkoppelingen
Webkoppelingen
Onze oplossingen

Onze oplossingen

We hebben in de loop der jaren uiteenlopende universele weboplossingen ontwikkeld. Deze weboplossingen zijn gebouwd voor het oplossen van problemen of het stroomlijnen van processen. 
Oplossingen

Diensten

Maatwerk webapplicatie
Maatwerk webapplicatie
Laat je website of idee naar een efficiënte webapplicatie vertalen en bespaar tijd
Complexe webkoppelingen
Complexe webkoppelingen
We zorgen voor koppelingen van ERP, CRM of kassasystemen met je website of weboplossing
Business development
Business development
Voor het automatiseren van een (bedrijfs)proces bijvoorbeeld

Cases

Een goed idee? We komen graag in gesprek!