Weboplossingen

U bent op zoek naar een betrouwbare partij voor de ontwikkeling van uw weboplossing. U heeft een goed idee, hetgeen u gerealiseerd zou willen zien? U wil een (bedrijfs)proces automatiseren? U zou graag uw website gekoppeld willen hebben met het ERP of CRM systeem wat u gebruikt? Dat is wat we doen! We hebben tevens een aantal eigen oplossingen ontwikkeld welke klaar staan voor implementatie!

Maatwerk weboplossing

U bent op zoek naar een systeem met specifieke functionaliteiten en kunt het niet vinden? Of u heeft een goed idee voor een site of systeem welke u wil realiseren. Online Identity & Solutions verzorgt technisch maatwerk!
Een maatwerk oplossing?

Uw eigen portal

Er bestaan verschillende soorten portals, voorbeelden hiervan zijn een Intranet, Extranet en bijvoorbeeld een Klantenportal. Allerlei soorten portals waarmee u binnen uw organisatie informatie kunt centraliseren en delen maar ook processen kunt monitoren en verbeteren. Voor verschillende van onze klanten hebben wij in de loop der jaren maatwerk portals gebouwd.
Meer over portals

Webkoppelingen

Webkoppelingen zijn koppelingen die ervoor zorgen dat ERP, CRM of kassasystemen gekoppeld kunnen worden aan uw website of weboplossing. 
Meer over webkoppelingen
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!