Webshops

U wilt een webshop laten maken of vernieuwen en zoekt een professionele en betrouwbare partner die juiste know-how heeft op het gebied van design, techniek en online marketing. Online Identity & Solutions is deze partner. Wij denken aan alle belangrijke aspecten die van belang zijn bij het ontwikkelen van uw webshop. We denken ook graag het hele traject met u mee, van concept naar ontwerp en uiteindelijk realisatie.

Waarom Online Identity?
  • Beheer uw eigen site met ons CMS
  • SEO-vriendelijk, geoptimaliseerd voor zoekmachines
  • Responsive op alle devices
  • Conversiegericht
  • Uit te breiden met op maat gemaakte modules
  • Mogelijkheid tot aanvullende online marketing (SEO én SEA!)
  • Officieel Google Partner
Benieuwd geworden? Wij spreken graag met u af!


Uw wensen gaan verder dan een 'standaard' webwinkel? U wil graag koppelen met een ERP systeem of wil dat processen automatisch afgehandeld worden? Online Identity & Solutions realiseert online maatwerk en uw gewenste oplossing naar wens.

Nadat uw webshop online is zullen de bestellingen nog niet binnen stromen, u dient namelijk nog wel goed vindbaar te zijn voor het juiste publiek. Ook hierbij helpen wij u graag! Het is voor een webshop van essentieel belang dat deze online goed vindbaar is. Wij kunnen u van dienst zijn op het gebied van online marketing: zoekmachine optimalisatie (SEO), zoekmachine marketing (SEA), analytics, conversiemeting en andere vormen van online marketing.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!