Online Marketing

Online Marketing

Een website moet gevonden en gezien worden en het liefst door de juiste mensen. Het verschil tussen offline en online marketing is dat u online met een relatief beperkt budget (in verhouding tot het benodigde budget voor offline marketing) veel kunt bereiken. Er zijn veel verschillende manieren waarop Online Identity & Solutions u met online marketing van dienst kan zijn: SEO (zoekmachine optimalisatie, SEA (Google Adwords, Shopping), web analytics & conversiemeting en vele andere vormen. Online Identity & Solutions is officieel Google Partner.  Vrijblijvend sparren over uw project?

SEO

Is mijn website online goed vindbaar? Ben ik wel vindbaar op de juiste woorden? Dit zijn belangrijke en veel gestelde vragen waar Online Identity & Solutions u antwoord op kan geven. Online Identity & Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en heeft al veel goede resultaten kunnen realiseren voor haar klanten. Wilt u dat uw website beter gevonden wordt?
Meer over zoekmachine optimalisatie
SEO

SEA

Direct zichtbaar worden op de woorden naar uw keuze. Dit kan door middel van Google AdWords: een advertentieplatform opgezet door Google. Met Google AdWords kunt u meteen zichtbaar worden voor potentiële klanten en betaalt u alleen als iemand daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Daarnaast is het budget precies in te stellen en betaalt u dus nooit meer dan u wilt
Meer over zoekmachine marketing

Webanalytics & Conversiemeting

Wat is het rendement van mijn SEO, AdWords, Social Media en andere activiteiten? Door middel van web analytics en conversiemeting kunnen wij daar inzicht in krijgen. Welke kanalen zijn het meest waardevol voor uw website? Waar haken mensen af bij een bestelproces, en waarom? Welke webpagina presteert goed/slecht en waarom? Web analytics verschaft informatie van onschatbare waarde voor uw website.
Meer over webanalytics & conversiemeting

E-Mail Marketing

E-mail marketing is een van de meest effectieve communicatiekanalen op het gebied van marketing. Lage kosten, betrouwbare meetbaarheid en persoonlijke benadering maken het een zeer geschikt kanaal om uw (potentiële) klanten te benaderen. Wij kunnen u daarbij helpen. Met onze Online Newsletter oplossing kunnen wij voor u de e-mails versturen en meten. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij het opstellen van een mail.
Meer over Email Marketing

Social Media Marketing

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Dagelijks gebruiken meer dan 7 miljoen mensen Facebook, zo ook uw doelgroep. Social media is zowel inzetbaar voor B2C als B2B markten.
Lees meer over Social Media Marketing
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!