Online Marketing

Een website moet gevonden en gezien worden en het liefst door de juiste mensen. Het verschil tussen offline en online marketing is dat u online met een relatief beperkt budget (in verhouding tot het benodigde budget voor offline marketing) veel kunt bereiken. Er zijn veel verschillende manieren waarop Online Identity & Solutions u met online marketing van dienst kan zijn: SEO (zoekmachine optimalisatie, SEA (Google Adwords, Shopping), web analytics & conversiemeting en vele andere vormen. Online Identity & Solutions is officieel Google Partner.

Maak een afspraak

SEO

Is mijn website online goed vindbaar? Bent ik wel vindbaar op de juiste woorden? Dit zijn belangrijke en veel gestelde vragen waar Online Identity & Solutions u antwoord op kan geven. Online Identity & Solutions is gespecialiseerd in zoekmachine optimalisatie (SEO) en heeft al veel goede resultaten kunnen realiseren voor haar klanten. Wilt u dat uw website beter gevonden wordt?
Meer over zoekmachine optimalisatie

SEA

Direct zichtbaar worden op de woorden naar uw keuze. Dit kan door middel van Google AdWords: een advertentieplatform opgezet door Google. Met Google AdWords kunt u meteen zichtbaar worden voor potentiële klanten en betaalt u alleen als iemand daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Daarnaast is het budget precies in te stellen en betaalt u dus nooit meer dan u wilt
Meer over zoekmachine marketing

Webanalytics & Conversiemeting

Wat is het rendement van mijn SEO, AdWords, Social Media en andere activiteiten? Door middel van web analytics en conversiemeting kunnen wij daar inzicht in krijgen. Welke kanalen zijn het meest waardevol voor uw website? Waar haken mensen af bij een bestelproces, en waarom? Welke webpagina presteert goed/slecht en waarom? Web analytics verschaft informatie van onschatbare waarde voor uw website.
Meer over webanalytics & conversiemeting

E-Mail Marketing

E-mail marketing is een van de meest effectieve communicatiekanalen op het gebied van marketing. Lage kosten, betrouwbare meetbaarheid en persoonlijke benadering maken het een zeer geschikt kanaal om uw (potentiële) klanten te benaderen. Wij kunnen u daarbij helpen. Met onze Online Newsletter oplossing kunnen wij voor u de e-mails versturen en meten. Daarnaast kunnen wij u ook adviseren bij het opstellen van een mail.
Meer over Email Marketing

Social Media Marketing

Met de opkomst van de Social Media hebben bedrijven een ideale mogelijkheid gekregen om meer bekendheid te krijgen en potentiële klanten aan te spreken. In Nederland alleen al zitten meer dan 9 miljoen mensen op Facebook, 5 miljoen mensen op LinkedIn.
Lees meer over Social Media Marketing

Affiliate Marketing

Affiliate Marketing is het promoten van uw website of producten op publishers (denk aan bijvoorbeeld beslist.nl en kieskeurig.nl). Deze websites werken volgens het ‘no cure, no pay’-principe. Wij kunnen u van dienst zijn bij het opzetten van een affiliate marketing campagne.
Lees meer over Affiliate Marketing
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Address :
Gasthuisstraat 3a,
Kerkdriel,
Gelderland - 5331 BK
Netherlands.
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl