Zoekmachine marketing

Direct zichtbaar worden op de woorden naar uw keuze. Dit kan door middel van Google AdWords: een advertentieplatform opgezet door Google. Met Google AdWords kunt u meteen zichtbaar worden voor potentiële klanten en betaalt u alleen als iemand daadwerkelijk op uw advertentie klikt. Daarnaast is het budget precies in te stellen en betaalt u dus nooit meer dan u wilt.

 

Google AdWords


Google AdWords is een advertentieplatform van Google zelf waarbij u kunt adverteren op de zoekwoorden naar uw keuze. Het systeem werkt volgens het CPC (Cost Per Click) principe, dat wil zeggen: u betaalt enkel voor uw advertentie als iemand er ook daadwerkelijk op klikt. Daarnaast is het budget exact in te stellen en dus zult u nooit tegen onverwachte kosten aanlopen. AdWords biedt veel verschillende mogelijkheden op het gebied van advertenties: tekstadvertenties, beeldadvertenties, Google Shopping, Remarketing en vele andere mogelijkheden. Daarnaast kunnen wij ook de conversiemeting voor u verzorgen en precies inzien of uw (huidige) AdWords-campagne rendabel is. Heeft u al AdWords campagne maar vraagt u zich af hij wel goed in elkaar zit? Vraag een AdWords QuickScan aan en wij analyseren uw campagne op advertenties, instellingen, prestaties, techniek en mogelijkheden.

 

Google AdWords tekstadvertenties


De bekendste mogelijkheid binnen AdWords zijn de Google tekstadvertenties. Deze advertenties worden weergegeven op de eerste pagina in Google. Aan de hand van de hoeveelheid concurrentie heb je bovenin 2 tot 4 AdWords advertenties. Tegenwoordig heeft u steeds meer mogelijkheden om de advertenties uit te breiden. Door bijvoorbeeld verschillende site links eraan toe te voegen. Of bepaalde prijs extensies te tonen als uw producten verkoopt op uw website.
Door deze mogelijkheden komen de organische zoekresultaten steeds minder in beeld. De AdWords advertenties worden hierdoor ook steeds belangrijker. Heeft u interesse in een AdWords campagne?  Of denkt u dat er meer te halen valt uit de bestaande campagne? Neem dan contact met ons op.

 

Google Shopping


Heeft u een webwinkel en wilt u uw producten beter onder de aandacht brengen? Dan is Google Shopping een zeer handig platform om dit te doen. Met Google Shopping kunt u uw producten weergeven in PLA’s (Product Listing Ads) en in Google Shopping zelf. Zoekt u maar eens op ‘vaatwasser’ en u krijgt rechts een aantal vaatwassers te zien met daarbij het type vaatwasser, de prijzen en de aanbieder. Dit zijn de PLA’s. Vandaaruit kunt u doorgaan naar de portal van Google Shopping. Hier kunnen potentiele klanten alle aanbieders vergelijken op prijs, recensies en vele andere factoren. Google Shopping werkt volgens het CPC (Cost Per Click) principe en dus betaalt u alleen als iemand op uw advertentie klikt. Google Shopping biedt verkopers een ideale kans om uw producten onder de aandacht te brengen bij potentiële klanten welke nog aan het oriënteren zijn.

 

Remarketing


Met remarketing kunt u de mensen bereiken wel al eerder uw website hebben bezocht. U hebt het zelf vast wel eens meegemaakt: U hebt ergens op een bepaalde website gezocht naar een nieuw paar schoenen, maar besloot deze toch niet te kopen. De volgende dag bent u wat aan het rond surfen op het internet en ineens staat daar rechts op een website precies de paar schoenen waar u de vorige dag op heeft geklikt. Wanneer juist toegepast kan dit een zeer effectieve functie zijn alsnog de gewenste conversie te behalen. Wij kunnen u hiermee van dienst zijn.

Vanaf nu worden de remarketing advertenties alleen getoond als de gebruiker akkoord gaat met deze instellingen. Meer informatie kunt u lezen in onze blog

Bespreek samen met ons de mogelijkheden  
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!