Hoe staat het met je online identiteit?

Een website is je digitale visitekaartje! Wij helpen je graag met de beste online presentatie van je bedrijf, product of dienst. Je bent bij ons op de beste plek voor een website met modules om je producten of diensten te presenteren, maar vanzelfsprekend ook voor een geavanceerde webshop. Vanuit een inventarisatie van je eisen en wensen maken we een offerte waarbij we ook online resultaat (vindbaarheid) meenemen!
Bekijk onze cases
Hoe staat het met je online identiteit?

Onze diensten

Websites
Websites
Je website moet je bedrijfsidentiteit uitstralen. Het is mogelijk de eerste indruk die bezoekers krijgen van je bedrijf.
Webshops
Webshops
Een goede webshop, daar is ook goed over nagedacht. Over het design, de werking, vindbaarheid of over hoe de shop gevuld wordt.
Maatwerk
Maatwerk
Op zoek naar een systeem met specifieke functionaliteiten? Of heb je goed idee voor een website of systeem? Online Identity & Solutions verzorgt technisch maatwerk!
SEO
SEO
Wil je graag beter gevonden in de natuurlijke zoekresultaten van zoekmachines? Door zoekmachine optimalisatie toe te passen vergroot je jouw online vindbaarheid op relevante zoekwoorden en blijven de kosten beperkt.
SEA
SEA
Wil je direct resultaat en gevonden worden in de zoekresultaten van bijvoorbeeld Google of Bing? Binnen jouw budget en met slimme campagnes kun je een product heel gericht tonen aan een specifieke doelgroep.
Social media
Social media
Wil je graag gevonden worden op bijvoorbeeld Instagram, Facebook of Twitter? Social media heeft een groot bereik, je kunt hier snel inspelen op de actualiteit en bovendien heel gericht je boodschap verspreiden.

Websites

Zonder een Online Identity (oftewel website) ben je niet echt meer bij de tijd. Je website moet je bedrijfsidentiteit uitstralen. Het is mogelijk de eerste indruk die bezoekers krijgen van je bedrijf. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van professionele en gebruiksvriendelijke websites met een unieke uitstraling. We zorgen ervoor dat je website op een eenvoudige manier bijgehouden kan worden en dat deze, indien gewenst, geoptimaliseerd is voor zoekmachines.
Meer over sites
Websites
Webshops

Webshops

Online producten verkopen in je webshop, dat klinkt gemakkelijk! Binnen enkele klikken kun je tegenwoordig een eigen webshop beginnen. Maar dit zal je wellicht niet brengen wat je verwacht. Een goede webshop, daar is ook goed over nagedacht. Over het design, de werking of over hoe de shop gevuld wordt. Maar ook de vindbaarheid en de afhandeling van de orders is van belang. Kom gerust eens langs voor een adviesgesprek!
Meer over shops
Onze werkwijze

Onze werkwijze

We beginnen met een goede kop koffie en een oriënterend gesprek waarin we jouw wensen en eisen doornemen. Vervolgens vertalen wij dit gesprek naar een vrijblijvende indicatieve offerte met hierin de stappen die nodig zijn om je idee te realiseren. In het volgende traject gaan we verder in gesprek om je wensen wat specifieker vast te leggen.
Maak vrijblijvend een afspraak

Vrijblijvend gesprek plannen?