Social Media Marketing

Social Media is tegenwoordig niet meer weg te denken. Dagelijks gebruiken meer dan 7 miljoen mensen Facebook, zo ook uw doelgroep. Social media is zowel inzetbaar voor B2C als B2B markten.

Een van de voordelen is het potentieel bereik, uw heeft zoveel mogelijkheden hierin. Gaat u voor een specifieke doelgroep? Wilt u lokaal gaan inzetten? Of gaat u voor naamsbekendheid?

Social media marketing is geschikt voor doelen als:
  • Vergroten van naamsbekendheid
  • Interactie met uw doelgroep aangaan
  • Traffic naar uw website genereren
  • Producten / diensten onder de aandacht brengen
Belangrijk is dat uw van te voren de doelen vaststelt. Wij kunnen u helpen met het opzetten en ondersteuning geven bij het beheren van uw social media kanalen.
 

Onze diensten

Social media strategie

We kijken graag samen met uw samen hoe we de juiste social marketing strategie kunnen creëren die uw doelen haalt. Wij brengen onder andere in kaart waar uw doelgroep actief is.

 

Social media adverteren


Social media adverteren biedt volop mogelijkheden om in beeld te komen bij uw doelgroep. Denk hierbij bijvoorbeeld aan gesponsorde berichten op Facebook. Ook hierin heeft u erg veel mogelijkheden. Wij kunnen u helpen met het opzetten van een campagne op Facebook.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!