Een eigen portaal laten realiseren

Een eigen portaal laten realiseren

Voor verschillende klanten hebben wij in de loop der jaren maatwerk portalen gebouwd. Veelal gebaseerd op eerder door ons gebouwde systemen, maar dan met maatwerk functionaliteiten naar wensen van de klant.

Het traject start altijd met een eerste kennismakingsgesprek waarin we samen gaan kijken naar de huidige situatie. We bespreken welke processen er verbeterd kunnen worden, kijken naar eventuele oplossingen in de markt en de mogelijkheden om te koppelen. Vervolgens maken we een grafische visualisatie en een eerste kostenraming. Het realiseren van een maatwerk portaal is een proces waarin we samen met de klant aan de slag gaan om tot een perfecte oplossing te komen!

Enkele voorbeelden van portals die wij gebouwd hebben;

Jobe Sports International

Jobe Sports International is een van de grootste spelers in de watersportmarkt waarvoor wij het complete online verhaal verzorgen. Van meerdere websites, tot dealerdesk JOE waar alle dealers wereldwijd bestellen, gekoppeld met hen Microsoft Dynamics omgeving zodat orders volledig automatisch het systeem ingeschoten worden.
Jobe Sports International
Office Athletes

Office Athletes

BakkerElkhuizen (www.bakkerelkhuizen.nl) / ErgoDirect (www.ergodirect.nl), ontwikkelaar en dealer van ergonomische hulpmiddelen waarvoor wij een corporate site en shop gebouwd hebben. Deze shop is gekoppeld aan AFAS.

Uitgeverij Thema

Uitgeverij Thema (www.thema.nl), uitgeverij van Schouten & Nelissen waarvoor wij de corporate site, shop gerealiseerd hebben. De webshop van Thema is gekoppeld CB (Centraal Boekhuis) en met Microsoft Dynamics. We hebben een uitgebreide koppeling gemaakt met CB waar vandaan het aanbod en de voorraad opgehaald kan worden. Orders worden automatisch richting CB en Microsoft Dynamics geschoten. Naast de technische werkzaamheden verzorgen wij voor Thema ook de Online Marketing en zorgen we op alle vlakken voor resultaat!
Uitgeverij Thema
Antos

Antos

Antos (www.antos.nl), een groothandel in voeding, snacks en andere producten voor honden en katten. Wij hebben voor Antos een corporate website gerealiseerd en MAX, het dealerportaal waarop detaillisten wereldwijd hun orders kunnen plaatsen. De website wordt gevoed van een centrale product database welke gekoppeld is met AFAS.

Online Intranet

Online Intranet is een door onszelf ontwikkeld online communicatieplatform met sociale tijdlijn, documentbeheer, taakbeheer, smoelenboek, berichtencentrum waarmee een bedrijf of organisatie haar communicatie kan verbeteren. Het is een SAAS (Software-As-A-Service) platform waarbij wij met één druk op de knop een omgeving voor je kunnen activeren. Je bent dan gelijk ready to go om je interne communicatie te gaan verbeteren.
Online Intranet

Ik wil ook een maatwerk portal!