Uw eigen portal

Een portal is een op maat gemaakt online platform waarmee uw bedrijf onder andere onderling kan communiceren, kennis kan delen en informatie kan centraliseren.  Met een online portal kunt u uw processen monitoren en optimaliseren met als voordeel dat deze altijd beschikbaar is.
Er bestaan verschillende soorten portals, voorbeelden hiervan zijn een Intranet, Extranet en bijvoorbeeld een Klantenportal. Wij spreken graag met u af om te bespreken wat voor type portal wij voor u kunnen bouwen.
 
  • Monitor en verbeter uw processen
  • Deel belangrijke documenten
  • 24/7 beschikbaar
  • Maatwerk platform is mogelijk
  • Optimaliseer de samenwerking en productiviteit binnen uw bedrijf  
Bespreek samen met ons de mogelijkheden

 

Maatwerk PortalsVoor verschillende van onze klanten hebben wij in de loop der jaren maatwerk portals gebouwd. Veelal gebaseerd op eerder door ons gebouwde systemen, maar dan met maatwerk functionaliteiten, gebouwd naar wensen van de klant.

Heeft u ook behoefte aan een maatwerk portal waarop verschillende afdelingen in kunnen loggen en/of u uw processen kunt beheren? Neem dan gerust eens contact op. We laten u graag een aantal voorbeelden zien!

Enkele voorbeelden van portals die wij reeds gebouwd hebben;

Jobe Sports International (www.jobesports.com), een van de grootste spelers in de watersportmarkt waarvoor wij het complete online verhaal verzorgen. Van meerdere websites, tot dealerdesk JOE waar alle dealers wereldwijd bestellen, gekoppeld met hen Unit4 omgeving zodat orders volledig automatisch het systeem ingeschoten worden.

Uw eigen portal

BakkerElkhuizen (www.bakkerelkhuizen.nl) / ErgoDirect (www.ergodirect.nl), ontwikkelaar en dealer van ergonomische hulpmiddelen waarvoor wij een corporate site en shop gebouwd hebben. Deze shop is gekoppeld aan AFAS.

Maatwerk portal
Uitgeverij Thema (www.thema.nl), uitgeverij van Schouten & Nelissen waarvoor wij de corporate site, shop gekoppeld met CB & SAP gebouwd hebben.

Antos (www.antos.nl), een groothandel in voeding, snacks en andere producten voor honden en katten. Hiervoor hebben wij MAX het dealerportaal voor detaillisten in meerdere landen gerealiseerd.

Online Intranet (www.onlineintranet.nl), het Online Intranet is een door onszelf ontwikkeld online communicatieplatform met sociale tijdlijn, documentbeheer, taakbeheer, smoelenboek, berichtencentrum waarmee een bedrijf of organisatie haar communicatie kan verbeteren.
Bekijk enkele voorbeelden in ons portfolio


Bespreek samen met ons de mogelijkheden
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!