Webkoppelingen

Webkoppelingen zijn koppelingen die ervoor zorgen dat ERP, CRM of kassasystemen gekoppeld kunnen worden aan je website of weboplossing. Wij hebben de afgelopen jaren ontzettend veel ervaring opgedaan op dit gebied en webkoppelingen gerealiseerd met bijvoorbeeld:

 

Koppeling Kassasystemen


StoreContrl Kassasystemen

Eigenaren van modezaken, schoenenwinkels, boetieks en meubelzaken hebben hun jarenlange ervaring en visie gebruikt om StoreContrl te maken tot wat het nu is. Het Fashion/Retail-pakket is op maat gesneden voor o.a. de mode, wonen lifestyle, tuincentra en juweliers.
 

VendIt Kassasystemen

Winkelautomatisering en Point of Sale door Vendit, de makers van VMSII, kassasoftware, kassasysteem, POS, winkelmangementsysteem.


BlueRetail Kassasystemen

BlueRetail is een krachtig, flexibel en gebruikersvriendelijk softwarepakket, dat bijna alle retailfuncties binnen je winkelbedrijf automatiseert.
 

SW Retail Kassasystemen

Met SW-Retail heb je niet zo maar een kassa, maar een volledig systeem inclusief krachtige backoffice.
 

Koppeling met ERP of CRM


UNIT4

Met Unit4 beheer je jouw volledige bedrijfsvoering via één geïntegreerd en cloudgebaseerd ERP-pakket.
 

AFAS Software

Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.
 

Exact Online

Exact Online is een flexibel modulair ERP systeem waarbij alle gegevens uit diverse bedrijfsprocessen samenkomen in één ERP pakket. Koppeling met Exact online maakt het mogelijk relevante gegevens te synchroniseren.
 

SAP

SAP biedt ERP, CRM, HCM en nog vele andere bedrijfssoftware. Met software zoals de SAP ERP-pakketten verbeter je de efficiëntie van al je bedrijfsprocessen.


Microsoft Dynamics NAV / Business Central

Stroomlijn en ontwikkel je bedrijf met Dynamics 365 Business Central, een uitgebreide oplossing voor zakelijk beheer voor het mkb.
 

Centraal Boekhuis (CB)

Het Centraal Boekhuis (CB) is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in het Nederlandse taalgebied.


Bekijk onze cases voor verschillende koppelingen