Webkoppelingen

Webkoppelingen zijn koppelingen die ervoor zorgen dat ERP, CRM of kassasystemen gekoppeld kunnen worden aan uw website of weboplossing. Wij hebben reeds een koppeling gerealiseerd met:

 

StoreContrl Kassasystemen


Eigenaren van modezaken, schoenenwinkels, boetieks en meubelzaken hebben hun jarenlange ervaring en visie gebruikt om StoreContrl te maken tot wat het is: Het Fashion/Retail-pakket op maat gesneden voor o.a. de mode, wonen lifestyle, tuincentra en juweliers.

 

VendIt Kassasystemen


Winkelautomatisering en Point of Sale door Vendit, de makers van VMSII, kassasoftware, kassasysteem, POS, winkelmangementsysteem.
 


BlueRetail KassasystemenBlueRetail is een krachtig, flexibel en gebruikersvriendelijk softwarepakket, dat bijna alle retailfuncties binnen uw winkelbedrijf automatiseert.

 

UNIT4


UNIT4 is een wereldwijde leverancier van bedrijfssoftware waarmee organisaties veranderingen eenvoudig, snel en effectief kunnen doorvoeren.

 

AFAS Software


Het Nederlandse familiebedrijf AFAS Software ontwikkelt softwareproducten voor zowel de zakelijke als de consumentenmarkt.

 

Exact Globe


Exact Globe is een flexibel modulair ERP systeem waarbij alle gegevens uit alle bedrijfsprocessen samenkomen in één ERP pakket.

 

SAP


SAP biedt ERP, CRM, HCM en nog vele andere bedrijfssoftware. Met software zoals de SAP ERP-pakketten verbetert u de efficiëntie van al uw bedrijfsprocessen.
 


Odoo (voorheen OpenERP)Odoo is een Belgische ERP-specialist (voorheen Open ERP). Odoo is een open source oplossing voor ERP en andere bedrijfsapplicaties. Odoo bevat alles wat u nodig heeft aan bedrijfsmanagement software.

 

Centraal Boekhuis (CB)


Het Centraal Boekhuis (CB) is de grootste logistieke dienstverlener op het gebied van boeken in het Nederlandse taalgebied.
 
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!