Email verwijderen / opschonen

Email verwijderen van server (bij teveel ruimte)
Email blijft op de server opgeslagen tót de server een seintje krijgt dat de mail van de server verwijderd mag worden. Zodra u uw mail opgehaald weg kan het van de server verwijderd worden, zo houdt u uw webruimte opgeruimd. Dit kunt u alsvolgt instellen. Ga hiervoor bovenin in het menu naar Extra >> Accounts en selecteer het e-mailaccount waarvan u dit wilt instellen en druk vervolgens rechts op eigenschappen.

Ga dan naar het tabblad Geavanceerd. Onderaan staat dan het kopje bezorging. Klik hier het vinkje aan voor "Een kopie van berichten op de server achterlaten". Als extra optie de mogelijkheid om een tijd hiervoor in te stellen en zodoende te voorkomen dat je mailbox volloopt op een gegeven moment. Kies eventueel hier het aantal dagen dat de kopie bewaard moet worden. Wij stellen dit doorgaans in op 7 dagen. Druk dan op OK en Sluiten en de instelling is toegepast op het account.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!