Gratis website?

Al vanaf de start van ons bedrijf zijn wij erg betrokken bij stichtingen, verenigingen of goede initiatieven binnen de Bommelerwaard en daarbuiten. Enkele voorbeelden van stichtingen en verenigingen welke wij gesponsord hebben (en nog steeds ondersteunen) zijn Team Maasdriel, Tennisvereniging Maasdriel, Voetbalvereniging DSC, Waardse Pas, DES, en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Het afgelopen jaar hebben wij de Voedselbank Bommelerwaard een nieuwe website aangeboden, een website welke zij helemaal zelfstandig bij kunnen werken met het door ons geleverde CMS. Verschillende partijen maken kosteloos gebruik van ons Online Intranet waarin de online communicatie gevoerd wordt.
Ook dit jaar willen wij graag onze diensten en oplossingen graag weer aanbieden!

Kent u nog een stichting, vereniging of een goed initiatief welke wij kunnen helpen met een nieuwe website? Meldt deze dan aan op onze contactpagina
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!