Mobiele responsive website De Groot Kachels online!

Na een vernieuwde website van De Groot Kachels, is daarop aansluitend nu de responsive mobiele website voor De Groot Kachels gerealiseerd. De website is 'mobiel responsive', dat wll zeggen dat de website zich aanpast aan het scherm van de gebruiker.Bezoek www.degrootkachels.nl op uw mobiel en zie het resultaat!

SEO
Naast dat Online Identity nieuwe websites realiseert voor De Groot Kachels, verzorgen we ook de zoekmachineoptimalisatie voor De Groot Kachels. Ook hier worden goede resulaten gehaald met een duidelijke groei sinds wij samen met De Groot Kachels dit traject in zijn gegaan. Zo is er al een groei van bijna 50% aan organisch zoekverkeer in de afgelopen twee maanden in vergelijking tot dezelfde periode het jaar daarvoor. Daarnaast zijn er ook al vele top 10 rankings behaald zowel op lokaal als algemeen zoekniveau.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!