Nieuwe website voor Nenko

De nieuwe website van Nenko ~ Snoezelen en more... is live gegaan!

Nenko is leverancier van aangepast spelmateriaal, snoezelmateriaal, revalidatiehulpmiddelen, aangepaste fietsen, snoezelruimtes en Time-out ruimtes en al reeds 25 jaar actief in deze branche. Begin dit jaar hebben Olando Cuppers en Anita Cuppers-Nendels het familiebedrijf, dat tevens dit jaar haar 25-jarig bestaan viert, overgenomen van Frans en Rika Nendels. In dezelfde periode is ook de nieuwe huisstijl gepresenteerd en ingevoerd waarna de website vanzelfsprekend niet achter kon blijven.

Online Identity Webontwikkeling heeft voor Nenko een volledig nieuwe website gebouwd, gekoppeld aan hun AFAS ERP systeem waardoor het aanbod volledig automatisch op de website gepresenteerd wordt. Door middel van een voorraadkoppeling is ook de voorraad die weergeven wordt op de website altijd up-to-date!

De presentatie van producten, projecten en alle informatie die potentiële klanten nodig hebben is weer helemaal van deze tijd. Neem gerust een kijkje op www.nenko.nl


Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!