Nieuwe website voor SILK Jewellery

Afgelopen week, woensdag 29 september is de website van SILK Jewellery live gegaan! SILK Jewellery is een fashionable zilveren sieradenmerk van Nederlandse bodem. SILK biedt een brede collectie sterling zilveren armbanden, ringen, colliers en hangers voor mannen en vrouwen. De zilveren sieraden staan bekend om het massieve karakter, de tijdloze stoere designs en verfijnde afwerking.

Online Identity heeft voor SILK in nauwe samenwerking met de grondleggers hun nieuwe website gerealiseerd om zo tot een verbluffend eindresultaat te komen. Het unieke aan de website van SILK is dat deze technisch opgebouwd is met een nieuwe techniek genaamd ‘responsive webdesign’. Responsive webdesign betekent dat de website er exact hetzelfde uitziet op de desktop, tablet of mobiele telefoon. Dit heeft als voordeel dat er voor mobiele apparaten niet een aparte variant van de website gemaakt hoeft te worden (waar eventueel weer beperkingen in zitten).

Belangrijke features van de website van SILK Jewellery;
- Responsive webdesign
- Zoekmachine geoptimaliseerd
- Nette presentatie van de collectie
- Unieke opbouw van campagnes
- Nieuwspagina met integratie van alle social media
- Storefinder waar alle dealers van SILK gemakkelijk te vinden zijn

Neem gerust een kijkje op www.silkjewellery.nlOnline Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!