Website ErgoDirect live!

Enige tijd geleden zijn wij als Online Identity benaderd door ErgoDirect om hun (sterk verouderde) website aan te pakken. Belangrijke voorwaarden van de nieuwe website waren; simpel / dynamisch / gebruiksvriendelijk en vindbaar. Na het voorleggen van onze plannen zijn we daaropvolgend gelijk gestart met de bouw van het project.

"ErgoDirect zorgt dat mensen, bij banken, overheid, IT-bedrijven en in de industrie, comfortabel (fysiek) en geconcentreerd (mentaal) met de computer kunnen werken.
Zij gaan uit van vier zogenaamde werkplekconcepten, te weten de vaste, mobiele, flexibele en thuis werkplek. Voor elke situatie biedt ErgoDirect het juiste concept met de juiste oplossingen. Deze helpen de interactie tussen mens en computer te verbeteren en brengen het zogenaamde (comfortabele) Het Nieuwe Werken concreet in de praktijk.

Hun CtrlWORK software voor Slimmer Werken zorgt dat mensen de hele dag geconcentreerd en energiek kunnen werken. Daarnaast verbetert de software hun computervaardigheden, zo helpt CtrlWORK gebruikers om hun typevaardigheid, kennis van sneltoetsen en het efficiënt omgaan met e-mail te verbeteren.
"

De website dient enerzijds als informatievoorziening over ergonomie / werkplekconcepten en 'Het Nieuwe Werken', daarnaast voert ErgoDirect op de nieuwe website een groot assortiment van ergonomische hulpmiddelen. Alle producten zijn gemakkelijk online te bestellen.

Belangrijke functionaliteiten zijn de productvergelijker waar verschillende producten gemakkelijk vergeleken kunnen worden en het productfilter waar de bezoeker door middel van afhankelijkheden de juiste producten te zien krijgt.


Bij deze willen wij ErgoDirect bedanken voor hun attentie in het Carillon, de weekkrant van deze regio.