Website van BakkerElkhuizen vernieuwd!

BakkerElkhuizen ontwikkelt ergonomische producten voor gezond en efficiënt computergebruik. Functionaliteit, ergonomie en design zijn in de producten van BakkerElkhuizen tot in de perfectie gecombineerd. Veel van onze ergonomische producten zijn gepatenteerd en hebben verschillende Awards gewonnen.

De vorige website was alweer even online en het werd tijd voor vernieuwing, gezien de nieuwe doelstellingen welke het bedrijf had. Focus van de nieuwe website lag op call-to-action en conversieverhoging waarna wij aan de slag gegaan zijn met een nieuw ontwerp. Duidelijke knoppen, een goede structuur maar vooral veel grote beelden om de producten netjes te presenteren. Een ander belangrijke voorwaarde was een mobiel responsive website waardoor de website meeschaalt met de resolutie van het apparaat waarmee de website bekeken wordt.

Neem gerust een kijkje op www.bakkerelkhuizen.nl.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!