Online marketing Den Bosch

U komt uit de regio Den Bosch en bent op zoek naar iemand die u kan helpen met uw online marketing? Dan bent u hier aan het juiste adres. Wij zijn een full service internet developmentbureau in Kerkdriel, dus vanuit Den Bosch makkelijk bereikbaar.
Online marketing den bosch

Waarom Online Identity?

  • Officieel Google Partner
  • Gecertificeerde specialisten op het gebied van zowel SEO en SEA
  • Wij denken mee met uw doelstellingen en wensen
  • Maandelijkse rapportage
  • Vergroot uw online voetprint
  • Persoonlijk contact
     
Maak een afspraakWij helpen u graag met al uw uitdagingen

Hoe krijg ik verkeer naar mijn website? Hoe maak ik aantrekkelijke advertenties die een hoog rendement opleveren? Welke online kanalen kan ik inzetten? Hoe kan ik zorgen dat een hoger percentage van mijn verkeer iets koopt op mijn site? Het zijn vragen die u als ondernemer in de regio Den Bosch wellicht bezighouden. Een veel voorkomende misvatting is dat er voor online marketing een enorm budget benodigd is. Dit is niet helemaal waar, het kan zelfs helemaal gratis. Gelukkig staat u er niet alleen voor bij het uitvoeren van uw online werkzaamheden. Wij denken graag met u mee.

Google AnalyticsOnze Diensten


Online Identity is een bedrijf die veel kennis in huis heeft op het gebied van online marketing. Met volle overgang werken wij al jaren om krachtige online strategieën te creëren voor onze klanten. Aan kennis en passie dus geen gebrek. Samen komen wij tot een duidelijk, future-proof plan van aanpak die niet alleen zorgt dat er meer verkeer naar uw site komt, maar dat deze bezoekers ook nog eens omgezet worden naar (potentiële) klanten!

Het is natuurlijk van groot belang dat uw site goed gevonden wordt, en het liefst door de juiste mensen. Veel traffic is leuk, maar als de juiste mensen de site niet weten te vinden met de zoekwoorden waarop u gevonden wil worden, zal het rendement laag zijn. Wij denken graag met u mee over kansen die er liggen om het juiste verkeer naar uw website te krijgen.
 

Van offline naar online strategie


Vaak is er binnen een bedrijf al een offline bedrijfsstrategie, die de leidraad is voor al je activiteiten. In samenwerking met u kunnen wij deze offline bedrijfsstrategie doorvertalen naar een online marketing model. Net zoals bij traditionele marketing begint alles bij uw doelgroep.  Daarnaast houden we vanzelfsprekend rekening met uw doelstellingen en wensen. Ook het gedrag van uw online bezoekers speelt een grote rol bij het bepalen van de te hanteren online strategie. Al deze factoren, en nog veel meer, gebruiken wij u een strategisch advies te geven die puur gericht is op groeien.

Naast het verbeteren van je organische vindbaarheid via on- en offpage optimalisatie, kunnen wij u ook helpen met het opzetten van online campagnes die uw omzet direct een boost kunnen geven. Online adverteren kan een zeer succesvol middel zijn om het zoekgedrag van uw klanten direct door te vertalen naar verkopen van uw producten. De effecten van online adverteren zijn ook nog eens direct meetbaar. Wij gaan graag samen met u op zoek uw gewenste balans tussen kosten en conversies.
 

Na implementatie volgt monitoring


De laatste fase in ons proces is het monitoren van de voortgang. Het mooie van online marketing is de grote mate van meetbaarheid van de resultaten. Om er zeker van te zijn dat de online strategie zijn vruchten afwerpt, analyseren we regelmatig de statistieken die Google Analytics en Google Ads ons biedt. Dit geeft inzichten in het gedrag van de bezoekers die later weer van pas kunnen komen bij het bijsturen. Optimaliseren is nooit helemaal af, er zijn altijd gebieden waar verbetering mogelijk is.


Maak een afspraakInteresse in online marketing Den Bosch?

Kunt u hulp gebruiken bij uw online activiteiten? Wij helpen u maar al te graag. Bel ons, neem contact op met een van onze SEO/SEA specialisten of klik op de onderstaande button om een geheel vrijblijvende afspraak te maken. Dan kijken we samen waar voor u mogelijkheden liggen. Dat is immers onze passie!