Missie & Visie

Online Identity & Solutions B.V. ziet internet als een belangrijk onderdeel van het dagelijks leven. Iedereen kent het, iedereen gebruikt het, het is onmisbaar geworden. Voor u als organisatie is internet een sterk onderdeel van de communicatiemix; het is interactief, snel, gemakkelijk aan te passen en resultaten zijn meetbaar. Daarom verdient internet, en in het bijzonder uw online identiteit, extra aandacht.

Bij Online Identity & Solutions BV maken wij dan ook niet zomaar internet- en intranetoplossingen. Wij luisteren naar uw wensen, bekijken de mogelijkheden en leveren u een passende oplossing. Oplossingen waarbij u ook zelf, als u dat wenst, de regie in handen kunt houden door middel van een CMS. Maar in essentie is het onze taak er voor te zorgen dat u zich met uw core business kunt bezighouden. Online Identity & Solutions BV is voornamelijk ook een technische partij waarbij de veiligheid van uw gegevens en de oplossing hoog in het vaandel staan!
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!