Webontwikkeling

U zult wellicht denken: "Wat is het verschil tussen webdesign en webontwikkeling?" Een van de primaire bedrijfsprocessen van Online Identity is webontwikkeling. Webontwikkeling gaat verder dan webdesign, we hebben het hier over complete webapplicaties welke eventueel ook samenwerken met de bijbehorende website.webontwikkeling

U kunt hierbij denken aan bijvoorbeeld een webwinkel, een boekingssysteem voor reisorganisaties, portalen, voorraadbeheer en/of bestelsysteem. De mogelijkheden zijn eindeloos en ieder project is voor ons een uitdaging. Bekijk hier de mogelijkheden.

Bekijk hier onze projecten

Een project wordt altijd onderverdeeld in fases. In de eerste fase wordt begonnen met een concept, dat in de volgende fase uitgewerkt wordt tot een "Plan van Eisen" waarin staat welke functies het systeem moet bevatten. Uiteindelijk wordt het concept uitgewerkt tot een functioneel en technisch document waarin alle vensters en functionaliteiten uitgediept worden tot deze klaar zijn voor ontwikkeling. In overleg met de klant wordt de zogenaamde "ontwikkelprocedure" van de applicatie vastgelegd.

Klik hier voor meer informatie over onze werkwijze.

Vrijblijvend sparren over uw project?