Online Booker

Boekingssysteem

Biedt u hotels, reizen of andere uitstapjes aan? Of bent u op zoek naar een reserveringssysteem om uw objecten / lessen of ruimtes gemakkelijk in te plannen. Maak het uw klanten en uzelf dan gemakkelijk en kies voor Online Booker, het Boekingsysteem van Online Identity. Ons systeem is geheel universeel opgebouwd en dus snel functioneel en speciaal toegespitst op uw toepassing!

In het systeem kunt u eenvoudig nieuwe reizen, bestemmingen, kamers of andere items toevoegen, die vervolgens op uw website getoond worden en die uw klanten dan gemakkelijk en snel kunnen boeken. Wanneer u dat wenst, kunt u bovendien gebruik maken van de Buckaroo- of iDeal internetkassamodule, waardoor uw klanten direct online kunnen betalen.

Het Boekingsysteem bevat de volgende functionaliteiten:

Back-Office (dus achter de schermen)
- Plaatsbeheer
- Objectbeheer
- Kamerbeheer
- Boekingenbeheer
- Klantbeheer
- Statistieken
- Gebruikersbeheer

Frontpage (wat klanten zien)
- Plaatsen
- Objecten
- Boekmogelijkheid (inclusief beschikbaarheidcontrole)

Het boekingsysteem is geheel zoekmachinevriendelijk, waardoor er nog meer klanten op uw website terecht zullen komen wanneer zij op zoek zijn naar een reis die u biedt.

Wilt u meer informatie, screenshots van het systeem en/of een probeerversie van het boekingsysteem aanvragen? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!