Online Housing

Makelaarssysteem

Verkoopt of verhuurt u woningen? U heeft behoefte aan een systeem dat werkt en u werk uit handen neemt? Online Housing is hét systeem voor woonbemiddelaars en woningcorporaties. Het is een modulair opgebouwd systeem waarin u de mogelijkheid heeft om gebruik te maken van álle functionaliteiten welke nodig zijn voor de bemiddeling in woningen. Er wordt gestart met een basis waarna het systeem zó omgebouwd wordt dat het werkt zoals U wil.

Een professioneel ontwerp
Wanneer u kiest voor Online Housing maken kiest u niet alleen voor het systeem. U kiest tevens voor een professionele website, welke in samenspraak met u ontwikkeld wordt. Wij maken een ontwerp op basis van uw wensen waarna we (na goedkeuring van het ontwerp) de functionaliteiten achter het ontwerp gaan hangen.

SAAS Software-As-A-Service
Uw gehele beheer van woningen, relaties tot eventueel de facturatie geschiedt online waardoor u overal vandaan (SAAS) kunt werken. Helemaal van deze tijd dus en dé oplossing voor woonbemiddelaars, aangezien deze vaak onderweg zijn.

XML Koppeling met woningsites
Uw gehele aanbod kan gekoppeld worden met alle wenselijke woningsites door middel van onze XML koppelaar. Deze zorgt ervoor dat uw aanbod automatisch gesynchroniseerd wordt.

100% Veilig
Online Housing draait op een beveiligde omgeving in een datacentrum in Amsterdam. Uw gegevens worden standaard iedere nacht gebackupt waardoor er nooit wat verloren gaat.

Vindbaarheid
Gevonden worden is erg belangrijk, wij bouwen uw website zó, dat alle content netjes aangeboden wordt aan alle zoekmachines wat uw vindbaarheid bevorderd.

Wij hebben een groot bestand van klanten welke reeds gebruik maken van het systeem. Voor meer informatie en/of een presentatie van het systeem bij u op kantoor, neem gerust contact met ons op.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!