Online Intranet

Sociaal communicatieplatform

Grip op uw interne communicatie binnen uw organisatie? Maak dan gebruik van Online Intranet. Online Intranet is een online sociaal communicatieplatform waarmee iedereen binnen uw organisatie op de hoogte blijft van de laatste ontwikkelingen maar ook toegang heeft tot belangrijke bestanden in een beveiligde omgeving.

Social intranet?
86% van de Nederlanders maakt gebruik van social media, nou valt het Online Intranet niet onder social media maar een belangrijk onderdeel is de tijdlijn. In bekende sociale netwerken zien gebruikers een tijdlijn met de meest recente berichten (welke 'geliked' maar ook waar op gereageerd kan worden). In het Online Intranet heeft u de beschikking over een tijdlijn waarmee alle gebruikers elkaar op de hoogte kunnen houden van de laatste ontwikkelingen.

Online documentbeheer
U kent het wel, een document is verstuurd per mail, of een document staat ergens op de zaak en u kunt er niet bij. Door gebruik te maken van een Online Intranet heeft u de beschikking over een online documentbeheer. Al uw bestanden staan gestald op een beveiligde omgeving in een dataserver waarbij wij rekening gehouden hebben voor de veiligheid van uw bestanden.

Voor wie?
Online Intranet is uitermate geschikt voor organisaties waarvoor een eigen server met een intranet te duur of niet haalbaar is, of organisaties met vestigingen waarbij iedereen toegang heeft tot het platform.

Behalve voor organisaties is Online Intranet ook ideaal voor:
- Verenigingen
- Stichtingen
- Werkgroepen

Interesse?
U heeft al een Online Intranet vanaf € 4,- euro per gebruiker per maand.
Neem gerust contact met ons op om de mogelijkheden door te spreken.

 
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!