Wordpress Specialist

Wij van Online Identity & Solutions zijn specialist in het bouwen van Wordpress websites! Het Content Management Systeem van Wordpress is erg uitgebreid en biedt mogelijkheden om iedere pagina uniek te maken. Met de juiste plugins, de juiste hosting en het juiste onderhoud is Wordpress een keuze voor de lange termijn. Het team van Online Identity & Solutions adviseert je graag!

Altijd een uniek ontwerp

Wij maken geen gebruik van standaard templates, het ontwerp van jouw website wordt afgestemd op jouw onderneming, jouw dienst, jouw producten en de doelgroep welke jouw 'online visitekaartje' moet bedienen. Je eigen Online Identity!

Na de onze gratis intake ontvang je van ons een offerte zodat je weet waar je aan toe bent, als jij vervolgens kiest voor ons gaan wij aan de slag met een concept ontwerp op basis van de besproken wensen! Zo weet je zeker dat je een uniek ontwerp hebt wat aansluit bij het doel van je website.
Altijd een uniek ontwerp
Betrouwbare Wordpress Hosting
Betrouwbare Wordpress Hosting
Om een website in de lucht te brengen en te houden heb je een domeinnaam nodig en hosting. De hosting is de plaats waar we je website op 'installeren' en alle bestanden komen te staan. Je website moet snel laden, 24/7 bereikbaar zijn en ook veiligheid is een belangrijk speerpunt. Wij hebben een speciale Wordpress Hosting server welke geoptimaliseerd is voor het onderbrengen van Wordpress websites. Door middel van de hoogst mogelijke standaarden op het gebied van performance, veiligheid, bereikbaarheid en het beste SLA kunnen wij de beste Wordpress hosting voor je site garanderen!

Veiligheid boven alles

Premium plugins
Premium plugins
Premium hosting
Premium hosting
Premium onderhoud
Premium onderhoud