Nieuwe website Huis Info Bommelerwaard live!

Huis Info Bommelerwaard, kortweg HIB, is een initiatief van partijen die een rol spelen in de Bommelerwaardse woningmarkt. Makelaars en woningcorporaties bijvoorbeeld, maar ook financiële dienstverleners, architecten, projectontwikkelaars en notarissen.

'Huis Info Bommelerwaard' had in eerste instantie een website welke niet volledig naar behoren werkte. Online Identity heeft alle data van de oude website gebackupt, deze in het nieuwe systeem (Online Webeditor) gezet en de website in een nieuw jasje gestoken. Het geheel ziet er nu beter uit en is daarnaast is de website voor de beheerders nu gemakkelijker te onderhouden.

Voor Huis Info Bommelerwaard hebben wij tevens een Online Intranet draaien waar de interne communicatie van de gehele groep gevoerd kan worden. Iedere partij kan inloggen op een systeem waar alle relevante informatie staat.


Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!