Tosti Maestro Kip Döner Speciaal

Als je de lokale grillroom binnenloopt en ze weten al wat je wil, dan weet je dat je goed zit. Dat is het geval met Ad bij Grillroom Maestro in Kerkdriel. Na het uitgaan nog even lekker een hapje doen is altijd lekker, niet altijd omdat je grote honger hebt – maar vooral om nog even ‘lekker’ af te sluiten. Het favoriete gerecht van Ad was dan steevast de Kipdöner speciaal schotel, een toppertje onder de gerechten. Bestellen hoeft niet, als vaste klant weten ze waar je voor komt 😉.

Maar zou je er ook een tosti van kunnen maken? Een pizza is ook al gelukt, dus waarom geen tosti?! Juist! En zo geschiede.

Om deze tosti te bereiden haal je voldoende vers bereide kip döner speciaal bij Ali in Kerkdriel. Vervolgens begin je natuurlijk met het prepareren van het witte brood door er boter op te smeren.
Een plakje kaas, de kipdöner speciaal en nog een plakje. Meer is er niet nodig. Even geduld en daar is die overheerlijke tosti, ook lekker voor na een avondje stappen en als je behoefte hebt aan een hartige snack.