Nenko Snoezelen

Een complete webshop van snoezelmaterialen tot het realiseren van snoezelruimtes
Nenko ontwerpt en realiseert al meer dan 30 jaar snoezel-, beleving- en time-outruimtes voor de totale zorg en is leverancier van een breed pakket snoezelmateriaal, revalidatie- en therapiehulpmiddelen, aangepaste fietsen, aangepast binnen- en buitenspelmateriaal, bedboxen, aankleedtafels, speciaal meubilair & more.. Wij hebben voor Nenko een 4 talige webshop gerealiseerd waar particulieren, bedrijven maar ook instellingen (met meerdere vestigingen) online snoezelmateriaal kunnen bestellen.
Een specifieke oplossing voor uw bedrijf
Lees verder
Opdrachtgever Nenko
Het Resultaat Corporate webshop
API webkoppeling Koppeling met AFAS
Compleet aanbod vanuit AFAS

Compleet aanbod vanuit AFAS

Realtime koppeling met voorraadinformatie
Alle productcategorieën en producten die getoond worden op de webshop van Nenko komen uit het ERP systeem AFAS. Het betreft hier alle content (categorie- en productinformatie) in de verschillende talen, de afbeeldingen maar ook de voorraadinformatie op productniveau. Het voordeel hieraan is dat assortiment van de website maar op één plaats, dus in AFAS up-to-date gehouden te worden. Wanneer een order op de website geplaatst wordt, zorgt de API koppeling die wij gerealiseerd hebben ervoor dat deze automatisch AFAS 'ingeschoten' wordt wat een hoop invoerwerk scheelt!

Bekijk hier de website
Voor alle mensen met speciale wensen
Een specifieke oplossing voor uw bedrijf
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!