De totaalshop voor laboratorium apparatuur

Labwinkel.nl
Doelstelling: Realiseren van een webshop gekoppeld met Exact Online 
API Koppeling met Exact Online 
voor artikel en voorraadinformatie 

Exact Online is een van de grootste administratiepakketten van Nederland. Door middel van API koppelingen komen producten vanuit het ERP eenvoudig online, is de voorraad actueel en komen orders ook weer terug vanuit de webshop naar het ERP. Nieuwe debiteuren worden automatisch aangemaakt wat weer invoerwerk scheelt! 
Gekoppeld met:
Gekoppeld met
Wij maken dit tot een succes
  • Ad van Gessel
  • Bryan Schreuder
  • Erwin van der Meijden
  • Joeri Aben
  • Paul Eijkemans

Product configurator 

In de webshop van Labwinkel is het mogelijk om een laboratorium koelkast te configureren. De basis van een order is namelijk altijd een koelkast of vrieskist. Er zijn voor deze producten echter verschillende toevoegingen of aanpassingen mogelijk. Na de keuze voor een product kan gekozen worden voor opties als ‘deur links’ en ‘deur rechts’, moeten er stelpoten of een wielset onder? Dient het apparaat geïnstalleerd te worden door een installateur?

Ook kunnen er eigenschappen als draadrooster, legschappen, lades, draadmanden toegevoegd worden. Het gaat hier om artikelen die gekoppeld zijn in de productconfigurator in het admin panel van de website welke bij een order tevens ingeschoten worden in Exact.
Product configurator 
Conversieverbetering, SEO & SEA 

Conversieverbetering, SEO & SEA 

Voor Labwinkel verzorgen wij tevens de Online Marketing. Wij zorgen voor een betere organische vindbaarheid, maar zijn tevens bezig met SEA. Door middel van het adverteren op Google in de vorm van tekstadvertenties en Google Shopping wordt Labwinkel gevonden. De webshop fungeert tevens als catalogus waarbij verschillende klanten na contact per mail of telefonisch hun order plaatsen. 

Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe project?

Kom gerust eens langs op ons kantoor in Kerkdriel om met ons te sparren over jouw digitale plannen. De koffie staat klaar!
Andere cases