Nieuw jasje, optimale vindbaarheid & mobiele conversie

Pilkingtons
Doelstelling: Een gebruiksvriendelijke, overzichtelijke website aansluitend bij de sfeer van het restaurant en geoptimaliseerd is voor mobiele conversie en online vindbaarheid.
Bij restaurant Pilkingtons, gelegen in de Bossche binnenstad, kun je terecht voor een overheerlijk ontbijt, lunch, high tea, high wine of diner in Britse stijl. De tweetalige website met reserveer- en bestelfunctie werd eerder al door ons gebouwd, maar hebben we nu van een volledig nieuw jasje voorzien. Ook de online marketing nemen we voor Pilkingtons uit handen. Dit resulteert in jarenlange stabiele top ranking posities in Google op de meest relevante zoekwoorden. 
Wij maken dit tot een succes
  • Ad van Gessel
  • Paul Eijkemans
  • Sjoerd Los
  • Stefan Kant
Overzichtelijke website met frisse uitstraling

Overzichtelijke website met frisse uitstraling

Vanuit Pilkingtons kregen wij de opdracht om een overzichtelijke, gebruiksvriendelijke website te realiseren met een nieuwe frisse uitstraling. Zodoende hebben we het thema aangepast van donker naar licht en zijn de belangrijkste pagina’s eenvoudig te vinden. De website is voorzien van nieuwe professionele afbeeldingen en de paginastructuur is logischer opgebouwd.
Bekijk het resultaat op Pilkingtons.nl

Verbeterde online vindbaarheid (SEO)

De nieuwe website is volledig geoptimaliseerd om de organische vindbaarheid (SEO) te stimuleren. Hierin spelen factoren als snelheid, techniek en gebruiksvriendelijkheid een belangrijke rol. Eerder schreven we al geoptimaliseerde content om de vindbaarheid op zoekwoorden rondom ‘Den Bosch’ te vergroten. Dit heeft ertoe geleid dat Pilkingtons.nl al jarenlang stabiele top ranking posities heeft verworven op de meest relevante zoektermen. Het grootste deel van de websitebezoekers en reserveringen zijn dan ook afkomstig vanuit de organische (gratis) zoekresultaten in Google. 
Verbeterde online vindbaarheid (SEO)
Optimale mobiele conversie

Optimale mobiele conversie

We zien dat maar liefst 70% van de gebruikers op pilkingtons.nl mobiel verkeer betreft. Vanuit dit oogpunt zijn we aan de slag gegaan met optimaal werkende website voor mobiele apparaten, zoals smartphones. Uiteraard houden we hierbij rekening dat de website ook op desktop uitstekend blijft functioneren. Door het optimaliseren van de mobiele website vergroten we de mobiele conversie en ziet Pilkingtons meer online reserveringen en bestellingen binnenkomen. 
Andere cases
Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe project?
Kom gerust eens langs op ons kantoor in Kerkdriel om met ons te sparren over jouw digitale plannen. De koffie staat klaar!