Kinderkleding webshop met kassasysteem SW Retail koppeling

Hip-Stoer-Lief
Doelstelling: Realiseren van een kinderkleding webshop gekoppeld met SW Retail 
Kinderkleding webshop Hip-Stoer-Lief met kassasysteem SW Retail koppeling

Hip-Stoer-Lief is een kinderwinkel waar je terecht kunt voor baby- & kinderkleding, speelgoed, verzorging & lifestyle items. De webshop biedt een totaal aanbod van artikelen vanuit een fysieke winkel in Kerkdriel. Wij hebben voor Hip-Stoer-Lief de webshop ontwikkeld inclusief de koppeling met het kassasysteem SW Retail. 
Gekoppeld met:
Gekoppeld met
Wij maken dit tot een succes
  • Aart van der Werf
  • Bryan Schreuder
  • Sjoerd Los
  • Stefan Kant

API Koppeling met SW Retail

Voor artikel en voorraadinformatie 
 
SW Retail is hét kassasysteem voor de detailhandel. Het is een cloud oplossing welke gemakkelijk online benaderd kan worden. Door middel van API koppelingen komen producten vanuit de kassa gemakkelijk online, is de voorraad actueel en komen order ook weer handig terug vanuit de webshop de kassa in. Ook het klanten loyaliteitsprogramma van de kassa loopt gelijk met de webshop. 
API Koppeling met SW Retail
100% meer opbrengst door betere organische vindbaarheid

100% meer opbrengst door betere organische vindbaarheid

Voor Hip-Stoer-Lief verzorgen wij ook de organische vindbaarheid van de website. Voor de verschillende merken en op de belangrijkste zoektermen zorgen wij ervoor dat Hip-Stoer-Lief online gevonden wordt. Door middel van 'on page' optimalisaties zorgen wij voor de beste resultaten. De resultaten van deze werkzaamheden liegen er niet om. Ten opzichte van vorig jaar hebben we met 40% meer organische bezoekers meer dan 100% omzetstijging kunnen bewerkstellingen! 
Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe project?
Kom gerust eens langs op ons kantoor in Kerkdriel om met ons te sparren over jouw digitale plannen. De koffie staat klaar!
Andere cases