Wordpress website geoptimaliseerd voor snelle weergave en goede vindbaarheid

S&G Tuintotaal
De doelstelling: Een goed vindbare website die direct tot de verbeelding spreekt én duidelijk maakt dat je voor tuinverlichting bij Tuintotaal moet zijn! 
S&G Tuintotaal, dé specialist in tuinverlichting en hét adres voor maatwerk en montage van tuintimmerwerk.

Er zijn in Nederland nog maar weinig winkels waar je terecht kunt voor tuin- en buitenverlichting met een grote voorraad van (ook) exclusieve lampen. Bij S&G Tuintotaal is de grootste collectie buitenverlichting voor huis en tuin te vinden, waarvan ruim 1000 modellen staan opgesteld en zijn aangesloten. Op het showterrein en in de showroom van S&G Tuintotaal staan diverse tuinhuisjes, overkappingen, carports, schuttingen en vlonders in uiteenlopende materialen, kleuren en afwerking. 
Wij maken dit tot een succes
  • Ad van Gessel
  • Paul Eijkemans
  • Stefan Kant
Volledig geoptimaliseerd
Volledig geoptimaliseerd
Voor S&G Tuintotaal hebben wij een Wordpress website opgeleverd die op ieder vlak geoptimaliseerd is voor snelle weergave en goede vindbaarheid. Op ons aandragen is er een impressie video geschoten, waardoor je als bezoeker direct ziet dat het hier een ‘stenen’ winkel betreft met een ruime showroom. De website geeft zo een uitstekend beeld waarvoor je bij Tuintotaal terecht kunt. 

Een nette website die goed te onderhouden is

Vanuit het concept ontwerp van alle pagina’s hebben wij verschillende pagina templates ontwikkeld, waardoor de klant zelf heel snel nieuwe pagina’s in elkaar kan zetten.  

Geïmplementeerd voor de website van S&G Tuintotaal: 
  • Wordpress website, gehost op SSD platform 
  • Caching optimalisatie 
  • Afbeeldingen optimalisatie (WebP afbeeldingen) 
  • Templates voor (landings)pagina’s 
  • Formulier voor hoveniersbedrijven 
  • Bel mij terug formulier 
Bekijk hier het resultaat
Een nette website die goed te onderhouden is
Online Marketing

Online Marketing

De vindbaarheid niet alleen behouden, maar vergroten! 
De website van S&G Tuintotaal was op verschillende zoekwoorden lokaal al redelijk goed vindbaar. Marcel, de eigenaar van Tuintotaal gaf aan dat het essentieel was dat hij vindbaar bleef op die posities. Door het toepassen van een passende strategie en het aanmaken van de juiste 301-verwijzingen is de website totaal niet teruggezakt in Google. Er zijn zelfs al nieuwe, hogere posities bereikt!
Andere cases
Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe project?
Kom gerust eens langs op ons kantoor in Kerkdriel om met ons te sparren over jouw digitale plannen. De koffie staat klaar!