Een meertalige website gevoed vanuit ons E-Commerce platform Orderdesk

Uitgeverij Librero
De doelstelling: het realiseren van een meertalige website met catalogus & dealerplatform
Librero Uitgevers & Importeurs opende op 1 januari 1985 haar deuren in de overtuiging dat het Nederlandse en Vlaamse taalgebied veel meer leuke boeken voor acceptabele prijzen zou moeten kunnen bieden. Het zou een groot plezier moeten worden voor boekenliefhebbers. En dat werd het ook! Na bijna 35 jaar hebben duizenden titels en vele miljoenen exemplaren de lezers van Librero bereikt. Prachtige boeken op het gebied van kunst, architectuur, fotografie en design waren in de eerste jaren de belangrijkste onderwerpen die in het assortiment werden gevoerd. Mede door de jarenlange samenwerking met Taschen Verlag uit Keulen is het aanbod van o.a. kunstboeken in onze eigen taal veel ruimer geworden. 
Wij maken dit tot een succes
  • Aart van der Werf
  • Ad van Gessel
  • Paul Eijkemans

Een meertalige website, gevoed vanuit één platform

Voor Librero hebben wij gebruik gemaakt van ons E-Commerce platform Orderdesk. Hierdoor heeft de klant de beschikking over één centrale product database waar meerdere sites en shops aan gekoppeld kunnen worden. Librero heeft aan de voorkant een Nederlandse, Franse, Duitse en Spaanse website waarin het aanbod gepresenteerd wordt richting de consument en boekhandelaren. Het is eenvoudig om de productinformatie te verrijken op boek- en siteniveau.
Een meertalige website, gevoed vanuit één platform
Een orderportaal voor de boekhandelaar

Een orderportaal voor de boekhandelaar

Boekhandelaren kunnen eenvoudig online een order plaatsen in het dealerportaal van Librero. Ook dit orderportaal is gekoppeld aan de centrale productdatabase, waardoor het aanbod gemakkelijk beheerd kan worden.

Een corporate webshop voor de consument

Op de Duitse website van Librero mogen consumenten, in tegenstelling tot de Nederlandse website, wél orders plaatsen. Recentelijk hebben we de webshop functionaliteit toegevoegd aan de bestaande Duitse website, welke ook weer gekoppeld is met onze centrale product database. 
Een corporate webshop voor de consument
Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe project?
Kom gerust eens langs op ons kantoor in Kerkdriel om met ons te sparren over jouw digitale plannen. De koffie staat klaar!

Andere cases