Online marketing voor Fysiocompany

Fysiocompany
De doelstelling: Lokale vestigingen beter vindbaar maken in Google
Over Fysiocompany
FysioCompany staat al 15 jaar voor kwaliteit, transparantie en zet de patiënt altijd op nummer 1. Een unieke vorm van samenwerken met 28 fysiotherapiepraktijken gevestigd in de volgende gemeenten: Drunen, 's-Hertogenbosch, Vught, Empel, Eindhoven, Oisterwijk, Roermond, Nederhemert, Hedel, Wijk en Aalburg, Den Dungen en Heusden. Met alle specialisaties binnen deze organisatie kunnen wij iedere patiënt de juiste therapie aanbieden.
Wij maken dit tot een succes
  • Aart van der Werf
  • Stefan Kant

Nieuwe website & Marketing strategie

We bouwden ook de nieuwe website van Fysiocompany. De verbeterpunten van de oude website werden in het begin meteen meegenomen. De nieuwe website werd responsive gemaakt en voorzien van een SSL certificaat. Pagina’s waar de formulieren opstaan werden geoptimaliseerd. Na deze optimalisatie zagen we een toename in de coversies van de formulieren. Ook hebben we de Google bedrijfspagina per vestiging geoptimaliseerd om de lokale vindbaarheid te verbeteren.
 
Kanalen:
  • SEO 
  • Google Bedrijvenpagina optimalisatie
Nieuwe website & Marketing strategie
"Binnen 6 maanden meer dan 36.000 unieke bezoekers vanuit organisch zoekverkeer"
Vrijblijvend sparren over jouw nieuwe project?
Kom gerust eens langs op ons kantoor in Kerkdriel om met ons te sparren over jouw digitale plannen. De koffie staat klaar!
Andere cases