alle nieuwsberichten

Nieuws

10 juni 2015 - Online Identity & Solutions nu officieel Google Partner!
Sinds deze week is Online Identity & Solutions officieel Google Partner en daar zijn wij best wel trots op! Om Google Partner te worden moet er worden voldaan aan verschillende vereisten op het gebied van certificeringen, prestaties en uitgaven
16 oktober 2014 - Webdesigner / Webdeveloper?
Wij zijn op zoek naar een Grafisch vormgever / Front-end webontwikkelaar en een BackEnd Webdeveloper! Lees er hier meer over.
9 oktober 2014 - Website van BakkerElkhuizen vernieuwd!
Onlangs hebben wij de website van  BakkerElkhuizen van een nieuw ontwerp voorzien! BakkerElkhuizen ontwikkelt ergonomische producten voor gezond en efficiënt computergebruik.
21 augustus 2014 - Thema.nl is vernieuwd. Beter, sneller, mooier!
Boek nodig voor je persoonlijke ontwikkeling? Onlangs is de nieuwe website voor Uitgeverij Thema online gegaan. Thema is een moderne, gespecialiseerde uitgeverij die zich richt op het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, met name mensen in werksituaties.
23 mei 2014 - Mobiele responsive website De Groot Kachels online!
Na een vernieuwde website van De Groot Kachels, is daarop aansluitend nu de responsive mobiele website voor De Groot Kachels gerealiseerd.
16 mei 2014 - Nieuwe website AnkervandeRiet live!
De nieuwe website AnkervandeRiet is live! AnkervandeRiet is gespecialiseerd in training en coaching van o.a. directeuren, managers en teams in visie, leiderschap, sales, communicatie en persoonlijkheid. AnkervandeRiet heeft als doel mensen en teams in organisaties te laten excelleren.
3 december 2013 - Gratis website?
Al vanaf de start van ons bedrijf zijn wij erg betrokken bij stichtingen, verenigingen of goede intiatieven binnen de Bommelerwaard en daarbuiten. En wanneer een aanvraag binnen komt doen we daar ook vrijwel altijd iets mee. Ook dit jaar geven we weer een gratis website weg!
12 september 2013 - Nieuwe website voor De Groot Kachels
Of u nu een gesloten gashaard zoekt, een terrashaard, een natuursteen schouw of een haard op maat, door deruime ervaring van meer dan 25 jaar heeft De Groot alle kennis en vakmanschap in huis om uw haard of gaskachel tot het kloppend hart in uw huis te maken.
2 mei 2013 - Veilingwebsite voor Team Maasdriel
Stichting Team Maasdriel zet zich in voor goede doelen op het gebied van welzijn en gezondheid. In 2013 verbindt de stichting zich aan Alpe d’HuZes. Al het opgehaalde geld gaat naar het KWF. Online Identity sponsort Team Maasdriel met een online veilingwebsite!
1 februari 2013 - Mobiele website voor Househunting Woonbemiddeling!
HouseHunting Woonbemiddeling heeft de juiste kennis en ervaring en is gespecialiseerd in de niche markt van woning makelaardij; (tijdelijke)huur, verhuur en beheer van onroerend goed.
22 januari 2013 - Nieuwe website Huis Info Bommelerwaard live!
Huis Info Bommelerwaard, kortweg HIB, is een initiatief van partijen die een rol spelen in de Bommelerwaardse woningmarkt. Makelaars en woningcorporaties bijvoorbeeld, maar ook financiële dienstverleners, architecten, projectontwikkelaars en notarissen.
17 januari 2013 - Website Pomona Aroma live!
Pomona Aaroma’s is leverancier van aroma's en kleuren voor de levensmiddelenindustrie. Zij richten zich op de professionele gebruikers van aroma’s, kleuren en overige additieven met name in de levensmiddelenbranche in Nederland en België.
13 november 2012 - Business Event Bommelerwaard
Na een spannende periode was gisteren eindelijk het Business Event 'Ondernemer van het Jaar' verkiezing. We hebben de prijs helaas niet in de wacht mogen slepen, al zijn we natuurlijk hartstikke trots dat wij genomineerd waren (uit de 138 aanmeldingen)!
27 september 2012 - Online Identity genomineerd voor 'Onderneming van het jaar'
Online Identity Webdesign & Webontwikkeling is genomineerd voor de verkiezing van onderneming van het jaar 2012 van de Bommelerwaard in de categorie 'Jonge Ondernemers'.
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Address :
Gasthuisstraat 3a,
Kerkdriel,
Gelderland - 5331 BK
Netherlands.
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl