Nieuws

Online Identity & Solutions nu officieel Google Partner!

10 juni 2015
Sinds deze week is Online Identity & Solutions officieel Google Partner en daar zijn wij best wel trots op! Om Google Partner te worden moet er worden voldaan aan verschillende vereisten op het gebied van certificeringen, prestaties en uitgaven

Webdesigner / Webdeveloper?

16 oktober 2014
Wij zijn op zoek naar een Grafisch vormgever / Front-end webontwikkelaar en een BackEnd Webdeveloper! Lees er hier meer over.

Website van BakkerElkhuizen vernieuwd!

9 oktober 2014
Onlangs hebben wij de website van  BakkerElkhuizen van een nieuw ontwerp voorzien! BakkerElkhuizen ontwikkelt ergonomische producten voor gezond en efficiënt computergebruik.

Thema.nl is vernieuwd. Beter, sneller, mooier!

21 augustus 2014
Boek nodig voor je persoonlijke ontwikkeling? Onlangs is de nieuwe website voor Uitgeverij Thema online gegaan. Thema is een moderne, gespecialiseerde uitgeverij die zich richt op het verbeteren van het persoonlijk functioneren van mensen, met name mensen in werksituaties.

Mobiele responsive website De Groot Kachels online!

23 mei 2014
Na een vernieuwde website van De Groot Kachels, is daarop aansluitend nu de responsive mobiele website voor De Groot Kachels gerealiseerd.

Nieuwe website AnkervandeRiet live!

16 mei 2014
De nieuwe website AnkervandeRiet is live! AnkervandeRiet is gespecialiseerd in training en coaching van o.a. directeuren, managers en teams in visie, leiderschap, sales, communicatie en persoonlijkheid. AnkervandeRiet heeft als doel mensen en teams in organisaties te laten excelleren.

Gratis website?

3 december 2013
Al vanaf de start van ons bedrijf zijn wij erg betrokken bij stichtingen, verenigingen of goede intiatieven binnen de Bommelerwaard en daarbuiten. En wanneer een aanvraag binnen komt doen we daar ook vrijwel altijd iets mee. Ook dit jaar geven we weer een gratis website weg!

Nieuwe website voor De Groot Kachels

12 september 2013
Of u nu een gesloten gashaard zoekt, een terrashaard, een natuursteen schouw of een haard op maat, door deruime ervaring van meer dan 25 jaar heeft De Groot alle kennis en vakmanschap in huis om uw haard of gaskachel tot het kloppend hart in uw huis te maken.

Veilingwebsite voor Team Maasdriel

2 mei 2013
Stichting Team Maasdriel zet zich in voor goede doelen op het gebied van welzijn en gezondheid. In 2013 verbindt de stichting zich aan Alpe d’HuZes. Al het opgehaalde geld gaat naar het KWF. Online Identity sponsort Team Maasdriel met een online veilingwebsite!

Mobiele website voor Househunting Woonbemiddeling!

1 februari 2013
HouseHunting Woonbemiddeling heeft de juiste kennis en ervaring en is gespecialiseerd in de niche markt van woning makelaardij; (tijdelijke)huur, verhuur en beheer van onroerend goed.

Nieuwe website Huis Info Bommelerwaard live!

22 januari 2013
Huis Info Bommelerwaard, kortweg HIB, is een initiatief van partijen die een rol spelen in de Bommelerwaardse woningmarkt. Makelaars en woningcorporaties bijvoorbeeld, maar ook financiële dienstverleners, architecten, projectontwikkelaars en notarissen.

Website Pomona Aroma live!

17 januari 2013
Pomona Aaroma’s is leverancier van aroma's en kleuren voor de levensmiddelenindustrie. Zij richten zich op de professionele gebruikers van aroma’s, kleuren en overige additieven met name in de levensmiddelenbranche in Nederland en België.

Business Event Bommelerwaard

13 november 2012
Na een spannende periode was gisteren eindelijk het Business Event 'Ondernemer van het Jaar' verkiezing. We hebben de prijs helaas niet in de wacht mogen slepen, al zijn we natuurlijk hartstikke trots dat wij genomineerd waren (uit de 138 aanmeldingen)!

Online Identity genomineerd voor 'Onderneming van het jaar'

27 september 2012
Online Identity Webdesign & Webontwikkeling is genomineerd voor de verkiezing van onderneming van het jaar 2012 van de Bommelerwaard in de categorie 'Jonge Ondernemers'.

Nieuwe website voor Antos

23 december 2011

Website ErgoDirect live!

14 december 2011

Website FreSjo live!

23 mei 2011

De beste wensen voor 2011!

30 december 2010

Online Identity verhuisd!

15 december 2010

Website Tripple Seven live!

15 december 2010