Leerlingvolgsysteem Rijzert

Het OPP Ontwikkelingsperspectief en MijnPlan volledig online te managen voor leraren, ouders en leerlingen
Het ontwikkelingsperspectief is het niveau wat uiteindelijk van het kind verwacht wordt. Scholen voor speciaal basisonderwijs moeten voor elke leerling een ontwikkelingsperspectief vaststellen. Dit geldt ook voor leerlingen in het reguliere basisonderwijs die een onderwijsachterstand hebben. Door een ontwikkelingsperspectief is ook voor ouders en inspectie inzichtelijk aan welke doelen gewerkt wordt. Samen met De Rijzert, school voor praktijkonderwijs hebben wij een online leerlingvolgsysteem / platform gerealiseerd op basis van ons Online Platform waarop het ontwikkelingsperspectief vastgesteld en jaarlijks bijgehouden kan worden.
Weboplossing op maat
Lees verder
Opdrachtgever De Rijzert
Het resultaat Leerlingvolgsysteem
API webkoppeling met Magister (leerlinginformatie systeem)
Leerlingen stellen 2x per jaar persoonlijke doelen vast

Leerlingen stellen 2x per jaar persoonlijke doelen vast

in het MijnPlan waarbij doelen afgevinkt of meegenomen kunnen worden
Bij Praktijkschool de Rijzert bestaat ieder leerjaar uit twee delen waarbij voorafgaand aan ieder deel per leerling een aantal persoonlijke leerdoelen vastgesteld worden. Voor het aflopen van een deel wordt door de leraar bepaald of een leerdoel behaald is. Indien dit niet het geval is wordt het leerdoel meegenomen naar het volgende deel. Leraren kunnen dit zelf beheren binnen de leerlingomgeving, ouders/verzorgers en leerlingen kunnen hun voortgang volgen met een eigen login op het systeem!
Van word documenten naar een digitaal platform!
Weboplossing op maat
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!