Spaarsysteem met pasjes

Bezoekers checken zelf in en uit!
Voor de Carrousel in Uden hebben wij een systeem gerealiseerd, gebaseerd op Online Portal waarbij bezoekers van de Carrousel bij binnenkomst in kunnen checken met een pasje met barcode. Bezoekers van De Carrousel sparen met het inchecken punten die later weer ingeleverd kunnen worden. Op dit moment wordt alleen de binnenkomst geregistreerd, later zullen bezoekers ook uit gaan checken zodat bekend is hoe lang een bezoeker binnen is geweest. Hoe meer tijd een bezoeker spendeert, hoe meer punten een bezoeker op zijn pasje bijgeschreven krijgt!
Een specifieke oplossing voor uw bedrijf
Lees verder
Opdrachtgever De Carrousel
Het resultaat Spaarsysteem
Alles in één veilige omgeving
Registeren

Registeren

Op dit moment wordt alleen de binnenkomst geregistreerd, later zullen bezoekers ook uit gaan checken zodat bekend is hoe lang een bezoeker binnen is geweest. Hoe meer tijd een bezoeker spendeert, hoe meer punten een bezoeker op zijn pasje bijgeschreven krijgt!
Punten sparen met pasjessysteem
Een specifieke oplossing voor uw bedrijf
Online Identity is een Internet Development bureau. Wij zijn gespecialiseerd in het bouwen van websites, ontwikkelen van internetoplossingen (maatwerk portal / weboplossingen) en online marketing.
Gasthuisstraat 3a Kerkdriel Gelderland 5331 BK Netherlands
Tel : 0418633038
Email : info@onlineidentity.nl

Vrijblijvend sparren over uw project?

Laat ons u verrassen met onze expertise!